SerraveAnnesii Ozgebal Gidicem bakalım pazartesi günü o zaman belli olur 😞 ne sıklıkla geliyordu su ?
SerraveAnnesii Funday35 Biz ilçede olduğumuz için buradaki hastanede anlamıyorlar maalesef bende çok sinir oldum zaten 😤
Funday35 SerraveAnnesii Bişey yoktur canım belki ya iyi düşün geçmiş olsun sürekli takip et sürekli gelmezse suyun değildir
SerraveAnnesii Elaaay Sizin zamanında gelmiş ya🥲 Ay inşallah öyle bir şey değildir benim şu an erken olur doğum için 😔
Beybisininannesi SerraveAnnesii açıkcası doktoruna danışmanda fayda var. Bende de oluyordu Sordum Suyuna baktı ilkten çünkü sızan sular var öyle ama Çişte olabilir Akıntı da olabilir 😊
SerraveAnnesii Beybisininannesi Bende çiş mi kaçırıyorum diye düşündüm ama kokmaz mı ya çiş söylemesi ayıp koku falan yok su gibi 🙄 bakalım pazartesi günü gidicem inşallah kötü bir şey değildir. Sizinki neyden dolayı oluyormuş
Beybisininannesi SerraveAnnesii bebeğin suyu değilmiş onun tanısını koydu da Ya farkında olmadan kaçırdım o aralar ya da akıntıydı işte🤭😂 bende çiş olsa kokar düşüncesine girmiştim ama zaten kesildi sonrasında
Hayalimdekiseruven Hiç endişe etmeyin benim hamileliğimin başından beridir akıntım o şekilde 29+2 yim hala arada oluyo suyla alakası yok enfeksiyonumda yok benim
SerraveAnnesii Hayalimdekiseruven Benim hiç olamıyordu o yüzden endişe ettim. Akıntım oluyordu da böyle su gibi değil
SerraveAnnesii Ozgebal Benimde iki gün geldi görünce korktum ama birdaha gelmedi yine de pazartesi gidicem doktora
Taze_hamis SerraveAnnesii benimde öyle sürekli ama ben ter olduğunu düşünüyorum . Genelde çay içtiğimde çok oluyor birde dışarı çıkıp gezdiğimde 😥 benimde hareket problemim var bi gün oynuyor b bebek diğer gün oynamıyor çok üzülüyorum :( 27.haftadayım
SerraveAnnesii Taze_hamis Sağlık durumunda bir sorun yoksa her zaman hareketleri aynı olmaz bence. Bende de durum aynı pek haraketli değiliz bizde ama sağlığıyla ilgili bir sorun yok şu an 🥲
SerraveAnnesii Gizem93 Gelmedi birdaha ya anlamadım bende bir şey😒 normal akıntım geliyor ama su gibi değil pazartesi günü gidicem doktora sabah randevu aldım ne olur ne olmaz baksın yine 🥲