2tospikannesii Valla ben evde tek olacağım için oğluma ne yerse onu yaparım ki makarna yer bugun kendim içinde hiçbir şey yapasım yok depresyona girmemek için zor tutuyorum kendimi 😬😬😬🤣
ikicocukmeselesi mirayveannesiii valla annem bende o yüzden bu kadar çok çeşit yoksa dışardan patlatmıştım sipariş🤣
Mor_papatya_ mirayveannesiii İzmir köfte bulgur pilavı yoğurt çorbası barbunya yemeği son olarak rulo pasta oldu bitti 😂😂😂
Ladybird34 mirayveannesiii dün yeni evli görümce de idik yemekte kayınvalide vefat edeli 1 sene oldu coronadan peder de orda idi bugun yalnız kalmasin diye onu davet ettim Şehriye çorbası Fırında tavuk pirzola Yanında çıtır patates Pirinç pilavı Salata Mezeyi dusunucem🤣
2tospikannesii mirayveannesiii dur bari buradaki güzel menülere bakıp kendim için biseyler yapayım bende öyle mutlu olayım 😬😬🤣
elfmoom mirayveannesiii Mukaşerli Erişte Çorbası Pirzola, Köfte Fırında Patates Pirinç Pilavı Fava,Patlıcan Ezme , Havuç Tarator , Kırmızı lahana yoğurtlaması, şakşuka, turp otu, brokoli , atom, salata vs 🥰
Armess_loya elfmoom ellerine sağlık elifim döktürdün gene afiyetler olsun ohhh misss 🤗(Pink_rose9 🤫😬💓🤗)
Teusa Etli patates yemeği pilav salata yapacağım. Bir de usenmezsem mercimek çorbası. Klasik. Yeter jste aman
Tugbasndr Mercimek çorbası Tavuk ( içini doldurup fırına atacağım ) Pilav Yıldız şehriye salatası Yaprak dolma Su böreği Mantı yoğurtlusu Gelin pastası
Serapcemre mirayveannesiii kızımız olmasa kesin dışarı cıkarırdı ama. Benm için farklı bir gün değil:) hamıleym de hiç uğraşamam bulgur pilavı mercimek corbası yaparım yallah😀
Eliza22gzm mirayveannesiii köfte- patates,zeytinyağlı sarma,zeytinyağlı barbunya,babagannuş,havuç tarator,mor lahanalı süzme yoğurtlu mayonezli turşulu falan bi salata birde yoğurtlu pancar tatlı olarakta hem kurabiye hemde pandispanyadan yılbaşı temalı cupcake tarzı birşey yapıcam 🥰
cherrysu mirayveannesiii Paçanga Böreği Şalgamlı Bulgur Salatası Rus Salatası Humus Havuç Tarator Kış Salatası Fırında Tavuk Elma Dilim Patates Yılbaşı Pastası 🎄🤗💕
Semy elfmoom geçen yılbaşında 6 aylık evliydim yine yalnızdım , bu sene 50 günlük bebemle yalnızım 🥲 at kuzum kabul ediyorsan gelelim😊