gizzzy35 mirayveannesiii Fırında tavuk ve patates. Güzel bir salata 3 4 meze çünkü rakı içecekler (ben şalgam😅) Yeni yılımız kutlu olsun ❤️
Kbrbrhnn mirayveannesiii Pirinç pilavı, tavuklu mantar sote ve ayran 😂 Ağır bir şey yapmayacağım, bu yeterli bence 😂
Bebiscann mirayveannesiii fırında tüm tavuk, soslu patates, Havuçlu pirinç pilavı, Soğan salatası bol sumaklı, Yoğurtlu meze, İçecek kola, meyve suyu, Tatli olarak, sütlü haşhaşlı irmik tatlısı yaptım bile 😁😁
2tospikannesii mirayveannesiii dur bari buradaki güzel menülere bakıp kendim için biseyler yapayım bende öyle mutlu olayım 😬😬🤣
Mervepera mirayveannesiii yemekte evde değiliz eltimdeyiz🤣 sonrası için hazirliycam patates salatası cupcake tuzlu tatlı kurabiye sigara böreği içecek cips Çerez yeter 🤣🤣
Nilh20 Bu yıl pek birşey yapamicam en kolayından köfte patates acılı ezme kırmızı biber salatası Pacanga böreği cips kuruyemiş falan o kadar. Belki sancı tutar hastaneye gideriz 🤪🤷🏻❤️🧿
Semy elfmoom geçen yılbaşında 6 aylık evliydim yine yalnızdım , bu sene 50 günlük bebemle yalnızım 🥲 at kuzum kabul ediyorsan gelelim😊
elfmoom Semy yaa gerçekten mi , eşin neniş yapıyor? çok zor geçiyordur senin için🤍 Allahtan bu yıl bebeğin var🥰 hiç ayrılmayın Bucadayım hemen gel🤍
bebek- mirayveannesiii yemin ediyorum herkes çok hamarat makarna salata hiç halim yok hiç bişe yapmak istemiyorum:)
Semy elfmoom gerçekten çok zor geçiyor , polis eşim. Birlikteliğimizin hiçbir yeni yılına beraber giremedik bünyem alıştı aslında ama yine de buruk oluyorum🥲 İstanbul’dayım ben ama 😊