Oznurakts mirayveannesiii Hiç bişey yapasım yok yarın doğumum planlanacak günlerim doluyor. Boğazım ağrıyor mutsuzum 😃 keşke biri yemeğe çağırsa
Armess_loya mirayveannesiii tavuk pilav salata kabak tatlısı sonrasında kuruyemiş çay yeterrrr bal börekde olsa birsey fark etmiyor gerçi, yeni yılımız bu yılları aratmaması dileğiyle 🌸🤲🏻
Onurbunur mirayveannesiii tavuklu sultan kebabı yapacağım yılbaşı için değil canım ne zamandır istiyordu pilav salata sonrada mısır patlatırım çerez falan yeter insan böyle günlerde tıkanıyor yiyemiyor ztn
iki_tospik_annesii mirayveannesiii Bende diyorum ama korana var diyor 😂😂 sen hamilesin otur yerinde 😂😂
mirayveannesiii iki_tospik_annesii Ben daha teklif etmedim eğer o teklif etmezse ben bir şansımı deneyeceğim😂😂😂 asla kırmaz ama bugün bilemiyorum kafasında olan planı😂
Deletedmom623737 mirayveannesiii valla eşim kanat deyip duruyor dünden beri çok seviyor tavuğu 😅 fırında patates kanat yapcam yanına pilav salata,
mirayveannesiii Deletedmom623737 Imm bende mi gelsem 😍😂😂 kanat aşığıyımm😍 Afiyet olsun şimdiden canım 🥰
ikicocukmeselesi mirayveannesiii yılbaşı menüsü değil ama akşam yemeği menümüzü söyleyeyim🤣 •Domates Çorbası •Fırında Biftek •Pilav •Patates Püresi •Havuç Tarator •Salata •Kıymalı Börek •Magnolia
mirayveannesiii ikicocukmeselesi Çok çalışkan bir anne🥰😂 Maşallah kuzum ben o kadar ayakta dursam iki gün yatıyorum 😂😂😂 şimdiden ellerine sağlık ♥️
ikicocukmeselesi mirayveannesiii valla annem bende o yüzden bu kadar çok çeşit yoksa dışardan patlatmıştım sipariş🤣
cahillesohbetikestim mirayveannesiii ezogelin çorba misket köfte pirinç pilavı yapayım diye düşündüm ama yapmaya da niyetim yok bakalım akşama doğru karar veririm 🤣