Duygupamuk Mutlubirhamis genelde erkek olacak diyolar. Tatlı yiyince kiz diolar. Ama tam tersini diyenlerde var. Benm iki hamileliğim hep tatlı şeyler yemekle geçmişti iki oğlum var . Bunda ise eksi tuzlu tatlıyla alakam yok diyebilirim.
Adimanne 10 haftalığım cumartesi kontrole gideceğim. Karnım öyle şiş ki sanki 4 aylık hamile gibiyim, kabızlık ve ödem var yoksa kilo almadım diye kendmi kandırıyorum 😁
Karelinannesi Hifaberra ekşi şeyler birde aşırı cips canım çekiyor normalde çikolata çok severdim ama son 2 aydır belki bir kere yemişimdir tatlıyla aram yok hamilelikte 🤷🏻♀️
Gamzeates symatk merhaba haftaya salı randevu aldım 12+2 olucaz inşallah o zaman yaptıracağım siz kaç haftalık oldunuz
kendincebirii Hifaberra 10+3 haftalığım mide bulantılarım oluyor, iştahsızlık var pek bir şey yiyip içemiyorum Allahtan su içiyorum bu ay sonu randevum var inşallah cinsiyeti de öğreniriz gitmişken 🙈
Gamzeates symatk siz de 12 haftaya denk gelcek şekil de gidin bakalım ne dicekler hayırlı haberlerle geliriz inşallah ❤️
Beg2 Esrayel cinsiyeti daha demedi şu an 12+2 yim Ocak sonu gidicem 14 haftalıkken öğrenmeye inşallah gösterir