Luliveannesi Bizde 11 +1 olduk bu hafta salı ikili testimiz var kızlar Bebeği hissedenler varmı aranızda pıt pıt gibi
miraninannesii Bizde 10+6 yiz kızlar banada haftaya büyük ihtimal haftaya ikili test yapacaklar ama kimse önermiyor herkez boşuna yaptırma renkli ultrason da ayrıntılı ultrason da herşeyi çıkıyor diyor ikili tarama olmadan ense kalınlığına bakilirmi
Mrayyy miraninannesii bencede yaptırma cok zararlı canım cocugun dowm sendromlu olup olmadıgına bakıyorlar oyle olsa aldıracakmısın sankı aklını karıstırıyorlar ınsanların
miraninannesii Mrayyy bende öyle düşünüyorum canım rabbim göstermesin bir sıkıntı dahi çıksa o Rabbimden gelen bişey asla aldırmam o yüzden bende düşünmüyorum ama bu ense kalınlığına bakmak ne oluyor ilk gebeligimde bir bilgim yok fazla
Mrayyy miraninannesii bosver canım ılerleyen. Zamanlarda baktırırsın bısey bıle çıkmasa bu cocuk dowm sendromlu dıyorlar
yurda bizde bugün 10. haftaya girdik ama daha hebuz doktora gidemedim hic gitmedim yani kardan dolayi yollar kapali sehir disindaydik oyle bekliyorum hic bir ilacta almadim ne folik asit ne vitamin
miraninannesii Mrayyy aynen öyle canm zaten Rabbimden ne gelirse başım gözüm üstüne ne verirse şükürler olsun dün doktorada syledim doktorda öyle bir şey çıksa aldirmicaksan yapmtrma ozaman dedi