Merveacisu06 Halime0638 en iyi doktorlar burak elmas, Necati hançerlioğlu, müjdegül, Ömer Hamid yumuşak, Rıfat taner Aksoy bunlardan birine bulursan hemen al kaçırma
Gzde06 Merveacisu06 ömer Hamid yumuşaktan buldum randevu aldım bakalım artık gidip göreceğimçok teşekkür ederim hepinize
Halime0638 Merveacisu06 bugündü kontrolüm 1 hafta sonra tekrar gel dedi Rıfat tajer aksoya varmis 13 ocağa ona aldim 1 haftayi biraz geçiyor ama sorun olmaz inşallah
Merveacisu06 Gzde06 rica ederim canım tecrübe konuşuyor 39 hafta geçirdik hastanede bayan doktorlarla hep tartıştım hatta birisi ile baya tartıştık cinsiyeti sordum diye tersledi
Gzde06 Merveacisu06 o kadar anlayışsızlar ki onlar için sıradan olabilir ama bizim heyecanımız var sonuçta bi can tasıyoruz küçük dağları ben yarattım havasındalar
Merveacisu06 alparslanannesii1661 ne iyiymiş valla keşke ben de öyle bi an da gelse de gitsem TIR gibi oldum kör noktaları var sağımı solunu göremiyorum bebişin cinsiyeti neydi
Merveacisu06 alparslanannesii1661 hmm benim ki de kız bekliyorum bakalım 39.haftaya girdik bugün hanımefendi ne zaman gelecek
Twinkle Sarayhelvasi alparslanannesii1661 necati hoca bu hafta 36 uzeri bakiyor ama ben 36 uzeri degilim hic bu sekilde alip gittinizmi randevu baktimi sorun ettmi