Gzde06 Kızlarr 6 haftalık olduk bugün sehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama tecrübeli olanlardan doktor önerisi alabilir miyim?
BusrAras- Gzde06 necati hocaya gidiyorum cok iyi 👍🏻Yüksel onaran ve fatma salih önerebilecegim diger isimler 😊
Merveacisu06 Gzde06 müjdegül diye bir doktor var çok ilgili hastanede 2 bölümde çalışıyor hem jinekoloji hem gebe takipte annem diyerek konuşuyor kilo boy söylüyor çok güzel ilgileniyor
alparslanannesii1661 Negati hancerliogullari fatma salih goknur sahin aksu Burak elmas Ömer hamid yumuşak ben bunlardan çok memnun kaldım canım ama en cok necati beye gittim 9 ay genellikle ona denk getirmeye çalıştım
Gzde06 alparslanannesii1661 Teşekkür ederim cnım ömer Hamid yumuşaktan randevu varmıs alayım bakalım şansımıza nasıl olursa 😊
Minigin_annesi0 Kesinlikle Necati hançerlioğulları randevu bulmak zor ama randevu talebi aç ben çok seviyorum Necati hocayı maalesef randevu bulamıyorum
alparslanannesii1661 Minigin_annesi0 bende bulamiyordum sabah cok erken gidiyordum banko acilmadan sira veriyorlardi
alparslanannesii1661 Merveacisu06 ona hic gitmedim 🙈 burda yazan arkadaslarim cok ilgili oldugunu soylemislerdi
Merveacisu06 alparslanannesii1661 herkes onu yazıyor ama o kadın başka bölümde çalışıyor artık gene takipte değil
Sarayhelvasi Merveacisu06 evettt herkes Fatma Salih diyor diye bende dikkat etmeden ondan almışım bi baktım jinekoloji yazıyor. 12 haftalık olacağım ikili test için gideceğim acaba yardımcı olur mu? 😥
alparslanannesii1661 Merveacisu06 39.5 te o ana kadar ne sanci ne kasilma ne bel ağrısı hicc bisey yoktu bir anda gece 5 dk da bir düzenli sanciyla doguma gittim
Merveacisu06 alparslanannesii1661 valla mı benim ara ara kasıklarıma belime ağrı giriyor ama uzun sürmüyor bazen 4 saat bazen 2 saat sürüyor devamı yok
Dilara0606 Halime0638 gitme canim ben gittim pisman oldum ben daha odadan cikmadan baska hasta aldı soru sormama bile izin vermeden
Merveacisu06 Halime0638 en iyi doktorlar burak elmas, Necati hançerlioğlu, müjdegül, Ömer Hamid yumuşak, Rıfat taner Aksoy bunlardan birine bulursan hemen al kaçırma