Sarayhelvasi Merveacisu06 evettt herkes Fatma Salih diyor diye bende dikkat etmeden ondan almışım bi baktım jinekoloji yazıyor. 12 haftalık olacağım ikili test için gideceğim acaba yardımcı olur mu? 😥
Sarayhelvasi Merveacisu06 hay Allah yaa iki haftadır bekliyorum. Tüh ne yapsam acaba… gitsem rica etsem :(
Cerenayd Sarayhelvasi bugun aynısini bende yasadim bide ogleden sonraydi bakmadilar gonderdiler sabah erkenden gelip sira alin dediler eger randevunuz gecse sabah erkenden sira alin
Sarayhelvasi Cerenayd ayyy hemen iptal ettim perşembe sabahı erkenden gideyim bari:( kaç gibi en geç orda olsam Necati hocadan muayene için sıra bulurum sizce? Eryamandan gideceğim iki tane oğlum var onları babama bırakıp gideceğim de.
Twinkle Sarayhelvasi alparslanannesii1661 necati hoca bu hafta 36 uzeri bakiyor ama ben 36 uzeri degilim hic bu sekilde alip gittinizmi randevu baktimi sorun ettmi
Twinkle alparslanannesii1661 hadi ya aclik tokluk kan vermem lazim gunu gecmeden gidicem.yine mecbur 10 gun dedi diyetisyen 17 gun olcak gittimde dahada uzatamam ins bakar
Dilara0606 Halime0638 gitme canim ben gittim pisman oldum ben daha odadan cikmadan baska hasta aldı soru sormama bile izin vermeden
Sarayhelvasi Cerenayd tamam çok teşekkür ederim:( hay Allah Necati hoca bu hafta bana da bakmaz 12 oluyorum bende. Kimden alayım başka sizce
Cerenayd Sarayhelvasi selver kubra diye bi doktor var oda cok guzel ilgileniyor ondanda alabilirsiniz