yigitegenin_annesi1 bebekveannesiii yaaa seninde bir paşan olacak demekii 😍😍😍 rabbm sağlıkla kavuştursn inşlajj tek sancıda inşlahhh 💋💜💚💋
bebekveannesiii yigitegenin_annesi1 amin canım benim inşallah karşılıklı fotoğraf atmakta nasip olur😄😄
Liyuzamom yigitegenin_annesi1 yemin ederim ben doğurdum sanki xjxjxjsj ne güzel ya rabbim size sağlık sıhhat versin inşallah ❤️
yigitegenin_annesi1 Durubebegim hadi hayrılsıı 😀 💋💋 kaç haftalıksn @önce sen mi @iki_tospik_annesii doğurcak 😙 galibiyet kimde😀
yigitegenin_annesi1 Zeyn_mom 😂😂😂🤭deli kız etkilenmişsn adamın ne suçu var sessizce onun yanından uzaklaş 😂elindekini yavaşça yere bırak
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Gelmiyor anam gelmiyor neydim 😂😂😂 normal doğurma şansım da yok ki çıkartıyım Veleti pat diye 🤣🤣😂
yigitegenin_annesi1 pijamaboregi deli cesareti var sende😀💋💋💋saol gülüm darııs başina tek sancıda inşlaj💚
eslemsi yigitegenin_annesi1 şuan gozlerim agriyor ve sorumlusu sensin bacim bu ne yaziydi oku oku bitmedi. Allah saglikla buyutmek nasip etsin gozun aydin olsun☺
yigitegenin_annesi1 eslemsi 😂😂 ahaa kaç saatını aldı dinlene dinlene oku didim tşk edrrm rabm gönlüne göre versin inşallah 🌸💋🌸
eslemsi yigitegenin_annesi1 10 dakka sindirerek okudum normal dogum olanlari okurum hep genelde ben sezeryanliyim merak uyandirir bende normal dogum bilmedigim icin. Amin cumlemizin insallah😊
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Bi an ben doğuruyorum sandım 😂😂😂 saglıkla geldi yiğit paşa 🥰🥰♥️♥️♥️ İyiki gelmiş darısı bizim başımıza
incisu yigitegenin_annesi1 üşenmedim okudum valla güzel ağlamaklı mutlu bi hikayen olmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️
incimercan yigitegenin_annesi1 duygusal ve komikti 😂 gözünüz Aydın, darısı gebelerin başına 🙏 öncelik benim olsun 😀40+3’teyim uygulama bile bebeğiniz ve siz mesajlarını vermeyi bıraktı 😀 nerde doğum yaptınız, hastane uzak, ebeler aktif de..
yigitegenin_annesi1 incimercan 😂😂 dualrım önvelikle seninle bebe dünyanın yüzünü gördü gelmek istemiyor akılı canım
incimercan Tughanalpinannesii_ benim dr da bugün yatış verip başlatalım dedi, ben kabul etmedim. 41 haftaya kadar beklemek istiyorum.