charlottececi yigitegenin_annesi1 normal dogum yapmicak olmama ragmen okudum. Ay cok duygulandim gozlerim doldu. Halasi giydirdi babasina goturdum falan yazdiginiz yerde gozyasim pit 🥲 allah herkese saglikli dogumlar nasip etsin. Size de hayirli olsun 🙏🏻🥰 allah analı babalı büyütsün ☺️
Papatyam63 yigitegenin_annesi1 ,😊😊 Allah annali babalı büyütsün ben hepsini okudum şimdi baktım ne kadar uzun yazmışım ben bunu nasıl okudum diyorum
Halime0638 yigitegenin_annesi1 ay valla güle güle okudum yaaa 😂😂 haykirdigim yerlerde oldu 😂 eşinin sana narkoz mu verdiler ne saçmalıyorsun dedigi yerde kendimi tutamadim valla 😂😂😂
incimercan Tughanalpinannesii_ benim dr da bugün yatış verip başlatalım dedi, ben kabul etmedim. 41 haftaya kadar beklemek istiyorum.
Tughanalpinannesii_ incimercan anladm hayırlısı olsun👐. Benimki kabul etmedi beklemeyi riskli dedi kakasını yapabilirmis
yigitegenin_annesi1 cahillesohbetikestim 😂😂geçmiyor bacım nildim bileli hamileym sanki inanmıyroumda doğurduguma😂
yigitegenin_annesi1 yavuzhan1707 makara yapmayı çok seviyroum makaralık var soytarılık var ne ararsan var😂😂 💚💚💋rbmm gönlüne göre versn
Melek141120 Anaa ne kadar uzun derken Bi anda okumuş bitirmiş buldum kendimi 🤣 sağlıklı gelmiş çok şükür biraz zorlu olmuş ama güzel olmuş ❤️ inşallah çok güzel bir ömrü olur sağlıklı mutlu 😍❤️
Tughanalpinannesii_ incimercan himm senden imza mi alacakms brklemek istediğin için Sorumluluk kabul etmiyorlar demek
Akrepbebek yigitegenin_annesi1 Canımın içi doğum hikayende yer almak beni çok mutlu etti bitaneme yardımcı olabildiysem ne mutlu bana😍😘 Yiğit Ege hoş geldi sefa getirdi. Rabbım anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat etsin inş. Hayatı boyunca ayağına taş gözüne yaş değmesin paşanın.🥰😍😍
yigitegenin_annesi1 Akrepbebek yaa🥺🥺 teşeküğr ederm çook yarrımcı oldn bana hakkın var üstümde kaç aydır ufak bir sorunda seni rahatsız etm sordm üşenmeden ceveo verdin 💕💕💕🌸🌸💕bu arafa yiğit ege değil yiğit aras babası son anda golu attı😂ege simini sevmiyrodu eşim arasta benden olsn dedi ama begendm 😀
yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii ayas ne gız😂😂aras yiğitaras iknci ye yiğitege koyarım gönlümde kalmasınz😂
Akrepbebek yigitegenin_annesi1 kız ne rahatsızlığı saçmalama😘😍 kiaazzz bunu yeni mi diyorsun 🤨🤨 Yiğit Aras ismi de çok guzell🤩🥰🥰