Fnen yigitegenin_annesi1 ayy hepsini okudumm sanki ben doğuruyorum sonuna gelince bi nefes aldım ohh dedim doğurdu 😂😂 Biraz zor geçmiş ama önemli olan kucağınıza almanız💚bir ömür sağlıklı olun inşallah ❤️
dilara_cinar99 yigitegenin_annesi1 Değişik bı hikâye olmuş hayırlı olsun kaçıncı haftada yaptın doğumu 😊
yigitegenin_annesi1 Tughanalpinannesii_ su patlatırken hisetmedim acı vermiyor o arada karnıma baskı yaptılar o biraz acıttı plasente çıktıgında hisetmedim bebeğimn kankasınyla vedalaştm çöpe atılar sonra 🙃😂
Acemianne__ yigitegenin_annesi1 o sancıyla napcann gülmekten doğurcaktım okurken 😂 vallahi bu kadar hem doğal hem agresif hem de tatlı bi hikaye de sana yakışırdı film gibi yaşamışsın ☺️çok şükür kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün 😘😘😘😘😘
ggkca İlk başta gözüm korktu bunu okuyamam diye ama baya baya hiç sıkılmadan okudum hatta birazda duygulandım gözümden 1 damla yaş pıt diye süzüldü, Sağlıcakla büyüsün oğluşun ❤️
Durubebegim yigitegenin_annesi1 Allah analı babalı büyütsün aşko hayırlı evlat olsun🥰 sancın doğumun kaç saat çekti😁
yigitegenin_annesi1 Durubebegim 💋💕💜💕💜💕25 aralıkk 15 30 da sancı başladı 26 aralık 12 20 son buldu 😢😢 bitti ama 😀
Zeyn_mom yigitegenin_annesi1 okurken ben burda triplere girdim niyeyse. Bende istiyooğğm 😂😂😂bide niye şu an eşime çatasım geldi onuda anlamış değilim 😂
yigitegenin_annesi1 Zeyn_mom 😂😂😂🤭deli kız etkilenmişsn adamın ne suçu var sessizce onun yanından uzaklaş 😂elindekini yavaşça yere bırak
cahillesohbetikestim yigitegenin_annesi1 ayy canım benim gözlerim dolu dolu hiç usanmadan okudum Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah minik Yiğit Arası 🥰 benim sıpa da etkilendi tkemeleniyor habire 🤣
yigitegenin_annesi1 cahillesohbetikestim 😂😂oğlana sesli okursan etikelnr tabbi sağlıkla kavuşursn inşlahhh💚💋💚💋
Ceromommm3 cahillesohbetikestim benim sıpa da etkilendi tkemeleniyor habire 🤣 cahillesohbetikestim benim sıpa da etkilendi tkemeleniyor habire 🤣 cahillesohbetikestim Senin sıpa. Doğdu şimdi. Kardeşini bekliyor zaman çabuk geçemedi sen acele ettin😂 ne bekliyor teselli mi ahhahshs
yigitegenin_annesi1 Durubebegim hadi hayrılsıı 😀 💋💋 kaç haftalıksn @önce sen mi @iki_tospik_annesii doğurcak 😙 galibiyet kimde😀
bebekveannesiii yigitegenin_annesi1 ayy valla ağlaya ağlaya kendimi hayal ederek okudum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etti darısı bana ve diğerlerine inşallah. Sağlıkla büyüsün,hayili evlat olsun, karşısına hep iyi insanlar çıksın inşallah 🧿🧿🧿🐞🐞 ❤️ bugün ben de oğlum olacağını öğrendim teyzesi 😊😊
yigitegenin_annesi1 bebekveannesiii yaaa seninde bir paşan olacak demekii 😍😍😍 rabbm sağlıkla kavuştursn inşlajj tek sancıda inşlahhh 💋💜💚💋