• Sağlık
  • 37 haftalık covıd 19 🤦🏽‍♀️

Ogulcanmoms bende elma, mandalina, limon , ıhlamur, nane çayı yapıyorum. 2 yaşında oğlum da var. Oda hasta bir yandan da onu iyi etmeye çalışıyorum. Rabbim korusun hepimizi 🙌🏼 Şükür bende bu belirtiler dışı bişey yok şuanlık. İnşallah olmaz 🙌🏼 6. Ocak doğum için gün almıştım onun da nasıl olacağı meçhul. 🤦🏽‍♀️ 3 te ara dedi doktor sekreteri bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️ Gebelik şekerim de var.

YasemenK geçmiş olsun 🙌🏼ilk gün serum verdiler dediniz peki nasıl ? Yani karantinada kötü olsak acilden serum vs takarlad dimi ? Şimdi mantıken takarlar ama nasıl davranıyorlar covıdlı gebe olunca ?

Hiç korkma içini ferah tut 2 fincandan fazla bitki çayıda tüketme bol su iç ve vitamin meyve sebze, inşallah her şey yoluna girecektir Rabbim bebeklerimizi korusun

Minoo01 tabi ki takarlar genesiniz siz, pandemi hastanesine gidersiniz ya da ambulans çağırırsınız. Ben serum aldığım da covid olduğum belli değildi fakat belliolduktan sonra da doktorum istersen yarış yapalım ya da serum verelim dedi. Ama iyiyim çok şükür gerek kalmadı. Benim de 2 doz aşım var. Her gebe olabiliyor beterinden korusun Allah

YasemenK amin inşallah 🙌🏼 Teşekkür ederim 🙏🏽

YasemenK özele gidiyordum ben,doktorum da ağrın olursa şehir hastanesine gideceksin dedi 🤦🏽‍♀️ 10 gün sonraya doğurmazsan testin de negatife dönerse gel dedi.

Minoo01 Allah yardımcın olsun, ben de 37. haftamdayım eşim pozitif cıktı bugün ben de test verdim şimdi hiçbi şeyim yok ama belli olmaz. Doktorum sakın hasta olma sakın dedi, çok korkuyorum. Normal doğum bekliyorum sancım gelmesin diye dua ediyorum

Alcerem ya doktorlarda ayrı değişik. Sanki hastalık bizim elimizde olan bişey 🤷🏻‍♀️ İnsanı korkutuyorlar resmen. Moralini yüksek tut. Ben pazartesiden bu yana çekiyorum. Birde 2 yaşında oğlum var. Oda hasta çocuk doktoruna götürmüştük allahtan test vermden. Şuruplarını felan veriyorum. Beslenmesine özen göstermeye çalışıyorum. İştahsız az. Kendime de doğal yöntemler uyguluyorum. Doktorum normal ilaçlarına devam et dedi. Özele gidiyorum sancın gelirse, şehir hastanesine gideceksin dedi. 🤷🏻‍♀️

@Minoo01 öncelıkle cok gecmıs olsun umarım tez vakıtte atlatırsınız. Örnegın dogumunuz basladı özelde yapmıyolar mı covıdlıysenız eger doktorunuz ne dedı bu konuda devlette mı oluyor

ertanhtc bugün doktorum (istanbul için) doğumunu ya eğitim araştırma ya da feriha öz mü ne orası yapıyor, ben, özel hastaneler yapamıyor dedi.

ertanhtc evet maalesef kabul edemiyoruz dedi. Ama genel bir durum mu bilemem orasını. Şehir hastanesine gideceksin eğer karantinada rahatsızlanırsan dedi.

Alcerem allah yardımcımız olsun inşallah 🙌🏼 Ben pazartesiten bu yana çekiyorum. İnşallah ağır geçirmem 🙌🏼 2 doz aşım var bakalım fayda edecek mi. 🤷🏻‍♀️