Ah yüzdüm kuyruğuna geldim derken, 6 ocağa doğum günü almışken olana bakın 😔 Vardır elbet bir hayır bunda da 🙌🏼 Burun akıntısı, hafif baş ağrısı, boğazda balğam ile başladı. 2 gündür tat ve koku yok. Dün test yaptırdık ve pozitif maalesef 🤦🏽♀️ Geçiren anneler neler yaptınız ? Bu arada 2 doz aşılıyım.
37 haftalık covıd 19 🤦🏽♀️
Kimse yok mu bu süreci geçiren ??
Minoo01 çok geçmiş olsun. Kovidle birlikte başlamıştı benim hamileliğim. Haberim bile yoktu karantina bitince 2 günüm geçti öğrendim. Kovidi baya ağır geçirdim. Allerjik astım hastasıyım ilkinden kurtulduk şükür. Yeniden olmaktan çok korkuyorum. Rabbim şifa versin inşallah
⏏️⏏️⏏️⏏️
Minoo01 Ayy çok geçmiş olsun canım bende 36. Haftamda covit oldum 6. Günüm şimdi bekliyorum 10. Gün tekrar test vericem inşallah negatife dönerim 😊
Su iç bol bol mandalina portakal yemeye çalış bi de ben akşamları bi yemek kaşığı pekmez yiyorum şuanlık çok şükür tat koku dışında kötü olmadım.
İnşallah hemen atlatırsın sende 🙏
Bende 12 haftalık hamileyim covid oldum 3. Günüm. Kan sulandırıcı kullanıyorum sadece parol verdi doktor fakat içmiyorum. İlk gün Çok ağır geçirdim serum ilaç verdiler şimdi kendi ilaçlarım hariç ilaç kullanmıyorum. Bol sici ç vitamini çorba yoğurt ballı süt iyi gelecektir. Geçmiş olsun
Ogulcanmoms bende elma, mandalina, limon , ıhlamur, nane çayı yapıyorum. 2 yaşında oğlum da var. Oda hasta bir yandan da onu iyi etmeye çalışıyorum. Rabbim korusun hepimizi 🙌🏼 Şükür bende bu belirtiler dışı bişey yok şuanlık. İnşallah olmaz 🙌🏼 6. Ocak doğum için gün almıştım onun da nasıl olacağı meçhul. 🤦🏽♀️ 3 te ara dedi doktor sekreteri bakalım ne olacak 🤷🏻♀️ Gebelik şekerim de var.
Hiç korkma içini ferah tut 2 fincandan fazla bitki çayıda tüketme bol su iç ve vitamin meyve sebze, inşallah her şey yoluna girecektir Rabbim bebeklerimizi korusun
Minoo01 tabi ki takarlar genesiniz siz, pandemi hastanesine gidersiniz ya da ambulans çağırırsınız. Ben serum aldığım da covid olduğum belli değildi fakat belliolduktan sonra da doktorum istersen yarış yapalım ya da serum verelim dedi. Ama iyiyim çok şükür gerek kalmadı. Benim de 2 doz aşım var. Her gebe olabiliyor beterinden korusun Allah
Alcerem ya doktorlarda ayrı değişik. Sanki hastalık bizim elimizde olan bişey 🤷🏻♀️ İnsanı korkutuyorlar resmen. Moralini yüksek tut. Ben pazartesiden bu yana çekiyorum. Birde 2 yaşında oğlum var. Oda hasta çocuk doktoruna götürmüştük allahtan test vermden. Şuruplarını felan veriyorum. Beslenmesine özen göstermeye çalışıyorum. İştahsız az. Kendime de doğal yöntemler uyguluyorum. Doktorum normal ilaçlarına devam et dedi. Özele gidiyorum sancın gelirse, şehir hastanesine gideceksin dedi. 🤷🏻♀️