ozge07070 Mikmikbuk olabilir canım ☺️ Amin inşallah hep birlikte sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 😍🙏🏻
Lulikli NeseA ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım tamamen vücudun o anki hormonalrıyla ilgili çıkıp çıkmaması cinsiyetle değil. Baksana çoğunluğun kızı bi kısmının da oğlu olucak zaten yüzde 50 şans var 😅
NeseA Lulikli 2 oğlum bi kızım var sanki erkek cocuklarinda çıkmıştı çizgi öyle hatırlıyorum son kızım onda yoktu eminim ondan sordum canım
NeseA Mikmikbuk sür canım bende şimdi 14+3 haftalık özellikle banyodan sonra sürüyorum gerçekten ise yarıyor
Ece003 Mikmikbuk kız ne taşı memeler falan sarktı hep 100 beden sütyen takıyorum yine yanlardan taşıyor 🤣
Hanife_ Mikmikbuk valla nasıl oluyor bilmiyorum oğlumda çatır çatır çatlamıştım resmen kırmızı cizgler vardı şimdi 34 haftalık kızımda bı çizgi yok
Mikmikbuk Ece003 Benimkilerde taşıyo 😂 geçen dedim hamileyken böyleyse acaba emzirirken iyice sarkar mı acaba…sonra belki dikleştirme operasyonu olurum ilerde dedim😛(Yalan teselli mi bilmem artık)
Ece003 Mikmikbuk emzirirken iyice pörsüycem kesin ben 😄operasyona falanda para vermem kim bilir kaç paradır oda sarkan sarktı artık napalım 😂
Nisan4523 Mikmikbuk benim çizgi boydan boya 😃 göbek deliğinin üstünde de var, altında da var. 20.hafta civarında oluştu. Bebişim kız 🥰