Ece003 Mikmikbuk emzirirken iyice pörsüycem kesin ben 😄operasyona falanda para vermem kim bilir kaç paradır oda sarkan sarktı artık napalım 😂
elifinilki27 Mikmikbuk Ayy evet belli olmaya başladı ama hiç beğenmedim zaten iyice şiştim aynaya bakamıyorum iğreniyorum kendimden 🙄🙄
elifinilki27 Mikmikbuk Bacaklarımda selülit olmaya başladı ve ben fit biriydim sanırım biraz kafama takmıyorum
Cimen_bebek Mikmikbuk Elif cizgisi derler bizde o ize 😁 Bende de olusmustu hamileyken ama 5 ay oldu hâlâ tam gitmedi kirli gibi kaldi orası oyle🤣
Sakinem212 Cimen_bebek keselemek çok işe yarıyor yeşil sabunla lifle bir güzel kese leyin zamanla kaybolduğunu göreceksiniz.
Sakinem212 Mikmikbuk 35 haftalığım bende çıkmadı ilk gebeliğimde çıkmıştı baya karnım kahverengi çizgi olmuştu ama bunda yok.
Sedai- Mikmikbuk valla benim bebek kız hem göbek deliğinden yukarı var hem de göbek deliğinden aşağı 😀 yani iki türlüde olustu inanmıyorum ondan böyle bilgilere
lunam Bende de oluştu, 29.haftama girdim ve gayet de belirgin şu an. Ama niye bilmem ben seviyorum linea nigramı 😁