BabyLoveeee Maviko aaa ben ve saklamak tam tersine giyebildiğim kadar dar giyiyorum gözüksün diye zaten çok çıkmadı karnım hamile olduğumu kimse anlamıyodu sinir oluyodum🤣🤣
Maviko BabyLoveeee hahaha evet bende öyleydimm şimdide Aa ikiz miii diyolar 😒😒 nalakası var azck tombulsam 😂 artk her hafta 200-300 gram alcakmış beybiniz bence cok zayıf değil gibi . Ve 32. Haftada yaklasık 1700 gram oluyormuş. Birdeee belki yanlış ölçtü bilemeyiz. 32. Haftada doktora gittim bacak kemiği 33+5 uzun olcak dedi 33. Haftada baska doktora gittim 33+4 dedi. Cocugum kısaldı mı noldu naptınız 😂
BabyLoveeee Kubraakk plasenta kan akışı vs.hepsini tek tek kontrol etti sıkıntı görmediği için şu an kötü bir şey diyemem ama şüpheli durum haftalık takip yapalım dedi
BabyLoveeee Maviko bana doktor karın çevresi 2 hafta geride dedi,iki gün sonra başka doktor iki gün ilerde dedi herkes farklı söylüyo valla🤦🏻♀️
Nazli7 Bende 31+6 yim. Kilosu 1.900 cıktı. Benimkide iri bebekmis . 2 hafta önden gidiyor,ne yesem yarıyor malesef Herşeyin normali güzel bence
Embu BabyLoveeee benimde 1700 du doktor bisey demedi esim sordu doktorda zayif ama haftasiyla uyumlu sorun yok zayif olmasi normal dogum icin isimize gelir dedi kesi yirtilma en aza iner dedi o yuzden bosverin doguncada kilo alir saglikli olsunlar yeter 🙏
Filizz123 BabyLoveeee o zmn 3 haftada sadce 200 grm mı almış cnmm neden öyle oldu acabaa beslenme nasıl. Bende şuan 31. Haftamdayım. Bnde 32 de gidicm benim de en son 1425 grmdı
Maviko BabyLoveeee evet ondan cokta takmamak lazım saglıklı olsunlar yeter ❤️ Bide kafası 2 hafta önde dedi. Koca kafalı dediler kızımaağğ
Pinar-25 BabyLoveeee bende bugün tam 32 oldum bugün kontrolüm vardı 1960 gr 42 cm dedi bana da minik bi kız dedi doktor
Hanife_ Busra2013 İnanın özel bişe yemiyorum hatta dikkat ediyorum hamile olmadan önceki kilomdayım hala ilk çocuğumla kıyaslıyorum aynı haftalarda aynı kilo çıkıyorlar hemen hemen ırsimi bilemiyorum normal ana öğün yemeklerimi yiyorum ilk çocuğumda pekmez kaşar düzenli süt muz çok dikkat ederdim bunda dikkat etmediğim halde aynılar