SahraKubra BabyLoveeee 31+2 den gidiyorum kilosu 1800 gram… Doktor 10 gün önden gidiyor dedi normalde 3 Mart planlanan doğum idi şimdi 20 Şubat oldu 🙈
Nesra SahraKubra canım seninki yine iyi 4-4500bekleniyor kilosu 31+1 2400 … ama beni çok yoruyor ve çok geriliyorum canım acıyor ..
May5bm BabyLoveeee benimde bugun 32+0 30 haftalıkken gitmiştim 1650 demişti kilosuna haftaya gidicem yine doktora bakalm be diycek şunat sonu doğum var tarih vermedi gerçi
May5bm 32+0 şuanda vajinamda yanma var akşam üstüde oldu , karnım çok sert cok yemek yemişte sişmiş gibiyim çok rahatsızım ağrıyor gibi normalmi olan varmı
Banuka BabyLoveeee bana da bugün 1800 dedi doktor .Cuma günü başka bi doktora gidicem bkalım o ne dicem
Nesra BabyLoveeee canım kıyaslama yapma herkesin yapısı kilosu boyu bir olmuyor ve genlerde önemli eşim 4300 ben 3800doğmusum. 31+1 2400 dedi doktor cuma 32 olacak kaç kilo olduğunu soracağım.
SahraKubra Nesra ben şu anda bile geriliyorum bakalım ne olacak Rabbim sağlıkla biran önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Hfk25 BabyLoveeee 32+3 de gittiğimde 1951gramdi doktorum haftasına göre iyi bi sıkıntı yok dedi şuan 34+5 im 37 de kontrole gitcem . Bebeğin kilosunu bu kadar kafana takma zaten bu haftalardan sonra sen ne yersen kilo alıyor. Hem daha haftan var . Bebeğin kilosu birazda anne ve babanın genetikligiyle alakalı. Her gün 1 2 bardak süt iç 1 sade soda . Ceviz fındık kaşar peyniri yumurta pekmez muz bunları günlük yapmaya çalış bazen mide almıyor ara ver sonra yine yap. Bebeğin kilo alır. Ama sakın kafana takma bebeği etkiliyor bu durum
Gokcen35 Clementinee merhaba ben de bugün gittim 1200 gr boyu 40 cm. Gelişimi haftasıyla uyumlu plesenta suyum gelişimi kalp atımı herşeyi iyi hiçnir sıkıntı yok dedi .ama kilosu beni çok şaşırttı
Sevdaerdgn34 Gokcen35 canım kilosunun 1200 olduğundan emin misin? 32 haftalık bebeğe göre az değil mi kilosu. Ben tam 32 de gittim doktor 2 kilo dedi haftasıyla uyumlu dedi
Nur-07 29 haftalık iken gittim doktora 1300 dedi doktorum bana göre gayet iyi çünkü ben kilo almıyorum bebeğim alıyor zayıf doğzasa sıkıntı değil sağlıklı olsun da çocuğunus zayıf diye canımızı sıkmayın canlar 😊♥️
Gokcen35 Clementinee evet yani güzel de bir doktorumuz var özele gidiyorum .defalarca sordum hiçbi sıkıntısı yok dedi sağlıklı dedi.2 hafta sonra bidaha çağırdı .insan ister istemez anne olarak takılıyoruz
Clementinee Gokcen35 bende özel hastanede güvendiğim bir doktora takipliyim canım bu haftalardan sonra 2 haftada bir çağırıyor benide öyle çağırdı. Benn sordum kaç kere şuan haftasıyal uyumlu iri bebek iyi sağlıklı demek değil doğumda zor olur merak etme birşey olsa söylerm ben zaten dedi o yüzden ben takmıyorum karşılaştırmada yapmıyorum. Birde eşim 2 metre iri uzun bende 165 boy öyle çok kısa değilim. Doğduktan sonra büyür benm minikte😇😇
Gamzeli_anne_ BabyLoveeee 31 haftalıkken 2300 du kg su benimki önden gidiyo ama ben kilo almıyorum bebek alıyor sadece 🧿suan 33 haftalik olcam ne kadar oldu bilmiyorum haftaya gidicem insalalh