BabyLoveeee Selamm,bugün kontrolüm vardı tam 32 haftalığım bebek kilosu 1600 dedi doktor küçük doğucak galiba kilosu geride biraz dedi sizinkiler nasıl?
Esrabahar BabyLoveeee ben de böyle bir post açtım az önce 32+5 bugün gittim kilosu haftasına göre ileride dedi 2225
Clementinee BabyLoveeee 31+3 1400 gr canım banada küçük geldi ama doktorum gayet güzel dedi ilerleyen haftalarda alır kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil doğumda zor olur bunu takma kafana sağlıklı bebeğin dedi çok şükür boyu kaç cm ?
Esraaer BabyLoveeee 32+0 da 1800 gr dedi bizimde doktorumuz biraz minyon olacak gibi dedi bende minyonum ondan herhalde ne yesekde 3500 3600 falan doğsa diye düşünüyorum bende ama galiba genetik
demetsyl BabyLoveeee bende 29+1 de gittiğimde 1200 du bebeğim bir hafta geride dedi dr benimde canım sıkılıyor açıkçası 😔
Gizemin-minnakI @BabyLoveeee kıyaslama yapmak doğru olmaz bence . O yüzden kg olarak söylenmesi belki burada sizi de biraz üzer . Her bebek aynı değil o yüzden bence Buna takılmayın . Ama evet biraz fit bi bebekmiş . Önemli olan ne yapıp kg aldırabilceğiniz. Günlük mutlaka süt süt ürünleri muz kaşar tüketin . Tatlı Yemek de bebeğe çok kg aldırıyor . Cicibebe yemek onu da Burda okumuştum . Gelişim geriliği olan bi arkadaş yazmıştı . Bu şekilde kg aldırabildim diye . Tabi çok sağlıklı diyemeyiz.
BabyLoveeee Gizemin-minnakI evet aslında kıyaslama yapmak bende istemiyorum da içimde bir şüphe oldu acaba benim gibi olan var mı dedim☺️
Gokcen35 Clementinee merhaba ben de bugün gittim 1200 gr boyu 40 cm. Gelişimi haftasıyla uyumlu plesenta suyum gelişimi kalp atımı herşeyi iyi hiçnir sıkıntı yok dedi .ama kilosu beni çok şaşırttı
Kumsallina95 demetsyl kaşar peynir ceviz ve muz bebeğe kilo yapıyor canım birde tahin helvası ve susam bilgin olsun
Hanife_ Busra2013 İnanın özel bişe yemiyorum hatta dikkat ediyorum hamile olmadan önceki kilomdayım hala ilk çocuğumla kıyaslıyorum aynı haftalarda aynı kilo çıkıyorlar hemen hemen ırsimi bilemiyorum normal ana öğün yemeklerimi yiyorum ilk çocuğumda pekmez kaşar düzenli süt muz çok dikkat ederdim bunda dikkat etmediğim halde aynılar
Helinkeskin BabyLoveeee 33 haftalıkken 2315 Di şuan 34düm Allah bilir kaç oldu biz tontiş doğucaz sanırım 🤗doktor karbonhidratı ve tatlıyı azalt demişti
Kubraakk BabyLoveeee 32+0 haftalık hamileyim 1.860 gram kilosu oğlumun kilosu normal dedi ama karın çevresi 1 hafta geride dedi doktor sizde gelişim geriliği mi var doktor çok açık konuşmuyor da
BabyLoveeee Kubraakk benimde karın çevresi 2 hafta geride baş vs.diğer ölçümlerin hepsi haftasına uyumlu sadece karın çevresi geride çıkıyor.
Maviko Haftada 2140tı beybim ama eşimle benim yapımıza göre normal. Acaba siz minyon musunuz ? Bence canınızı sıkmayın
Kubraakk BabyLoveeee Peki 1 hafta yada 2 hafta geride olması sıkıntı lı mı doktorunuz söyledimi birşey
Maviko BabyLoveeee tüh ya 😬🤭 yumurta ceviz kabak çekirdeği kilo aldırıyormuş. Bide bişi sorcam ben internette karnınızı saklamak zorunda kaldıysanız bebek minyon olur diye duymuştum bunu yaptınız mı hazır sorabilcek birini bulmuşken 😂
BabyLoveeee Maviko aaa ben ve saklamak tam tersine giyebildiğim kadar dar giyiyorum gözüksün diye zaten çok çıkmadı karnım hamile olduğumu kimse anlamıyodu sinir oluyodum🤣🤣
BabyLoveeee Kubraakk plasenta kan akışı vs.hepsini tek tek kontrol etti sıkıntı görmediği için şu an kötü bir şey diyemem ama şüpheli durum haftalık takip yapalım dedi
Ayaz2016alya2022 BabyLoveeee benimkide 32 haftada 1700 dü banada dr dedı cok büyük bir bebek degıl kücük bir bebek dedi dedı ilk çocuğun kaç kg idi 3 kg doğdu oglum dedi Buda öyle doğar ama ben bısey yemıyorum içmiyorum bulantı kusmadan 🥺😩😭