Nursahdemirayak Zehragniken Kızıma düğün günüm hamile kalmışım😅 Şu an 25+5 ikinci hamileliğim planlı oldu ve onda da ilk günden kaldım😅 Allah isteyen herkese nasip etsin💝
iremkrkurt Zehragniken Evliliğimizde 9. ayımıza gireceğiz ilk zamanlar korunuyorduk korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ☺️ 3. ayımda hamileydim şuan 24+4 haftalığız 🐣
Havva-42 Zehragniken hiç korunmadık 8 aylık evli 7 aylık hamileyim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 😍😍
Kubraalii nese_gocuk Benim de öğrendiğim de adetim gecikmemişti. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız🕊🐣 Ne kadarlık oldunuz şuan peki 💗
Hayaller_umut Zehragniken hiç bi şekilde korunmadık 2 senedir olmuyor hiç bir problem yok doktora gittik bende yok yani sabırla bekliyorum ama unutlarım tükendi sanki hiç anne olmauacakmışım gibi geliyor
Busramzcgl Hayaller_umut umutlarınızı tükenince sperme de yumurtaya da etkisi oluyor umutsuz olmayın lütfen
Gamze_akgunn Hayaller_umut benimde 1 bucuk yılda oldu üzülme biz olmucak dedik artık ölesine yapıyoduk😂 bak olmuş 18 haftalık hamileyim . Sık sık yapma yumurtlama zamanına gore bı 3 4 gün yapmayın sonra yapın sperm kalıtesı ve cokluğu için önemli
Trky Evlendıkten hemen s7nra hamıle kaldım kızım 7 aylık ve ben yıne hamıleyım 4 bucuk aylık🙈😂 ıkısındede bı kereden kalmısım😊😊
Betiiiiiii Zehragniken 2 senelik evliyim korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim ☺️ Suan 13+2 deyiz
meryemmmmmmm Zehragniken hiç korunmadik 9 aralik evlik yıl dönumzudu 1 sen oldu 1 gün sonra hamile oldugumu ogerdim 😍
ayseguuuLLL_ Pinarpek şuan 13 haftalık olduk ama hamile olduğumu bil eden 1 hafta boyunca içmiştim hastaneye gittiğimde söyledim baktılar bişe olmamış bebeğin hayatta dediler inşallah sende güzel haberler alırsın
mucizemibeklerken17 Ben 11 ay sonra hamile kalmıştım ama bebegimin kalbi durmuştu. Ve ilk gebe kaldığım tarihten 11 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah sağlıkla ilerler bu sefer 🤲🏻