Buseuygun 3 yıllık evliyiz korunmayı bıraktıktan 2 yıl sonra hamile kaldım hiç bi sorunumuz yoktu allahım nasip etti şükür 🙏🥰15 haftalık hamileyim
Yaseminguunay- evlendikten 5 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmadım. Gebelik tarihimi doktor hesapladığında bebeğim 2 hafta önden çıkıyor hafta olarak ama değil başına böyle bişey gelen var mı 🙏😣🤦🏽♀️
MerveUmayBerra Yaseminguunay- bunu bende yasadim evleneli 1 ay olmustu doktora gittim 6 haftalik hamilesin dedi e dedim ben 1 aylik evliyim bizim tarih hesabımız sizinkinden farkli dedi. Adet bitis tarihinden hesapliyor bana da mantıksız geliyor ama sistem böyleymiş
Meltem_Akgn3 Zehragniken 2.5 yıl sonra düşünmüyorduk maddi durumdan dolayı ilk denemede 1 gün denedik olmadı 2 denemede 2 gün denedikten sonra hamile kaldım 9+2
Polyanna Zehragniken 15 aylık evliyiz korunmuyorduk ama bebek için çalışmalara başladığımızda 3. Ayda hamile kaldım ☺️
Handeee2 Pinarpek kaç haftalıksın . Ben öğrendiğimde5 haftalıktım kas gevşeticide içtim alkol de içtim doktorum şuan daha bebek yok sıkıntı yok demişti
Pinarpek Handeee2 5+3 . Bununla ilgili getam diye bir kurum varmış oraya yönlendirdiler emar ve ilaçlar araştırılacak bebeğe zarar vermiş midir diye 😣
Haticecebrail Yengecc33 Vurmada sıkıntı yok bebegin gelisiminde sıkıntı olacak diye korkuyorum onun haricinde sıkıntı yok😊