Taylinnn Zehragniken ilk ay hamile kaldım hatta üstüne görmüşüm farkında değildim Eylül 16 da evlendim kasım 27 de 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim şok olmuştum doktor üstüne görmüşsün dedi hem Eylülde hemde ekimde adet olmuştum tam zamanında
Abc34 Zehragniken korunmayı bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım. 2 buçuk yaşında oğlum var. Şimdi tekrar korunmayı bıraktık. İlk ay hamile kaldım. Kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi 3.aydayıx adetime 1 hafta var oldu gibi hissediyorum
3mlek2bebkannesi Zehragniken 3 sene bekledim mucizemi ama ama Rabbim nasip etmedi erken doğdu kucagıma alamadım bir 3 sene daha bekledikten snra kavuştum oğluma ve hiç bir sebebi yoktu olmaması için bazen Rabbim intiham ediyor sabır edecekler mi diye bizleri 🌼🤲🏼
Teusa 2018 Kasım evlilik tarihimiz, 2021 Ocak ayında düşünmeye başladık. Nisan’da hamile kaldım, 3. Ayda oldu
Saftorik annesinin_beybisi nolur hiç moral bozmayın inanın bi saati var onu bekliyor ben evlendikten 4 sene sonra kucağıma alabildim yavrumu iki kaybım ve uzun uzun bekleyişlerim var
annesinin_beybisi Saftorik ben de şuan hamileyim 4 haftalık çok şükür ben de bekledim 4.5 sene ne yazik ki
Serayyurtsever Zehragniken valla evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım şu an doğmasına 2 3 hafta falan kaldı yani 😂
ggkca Zehragniken 3. Adet dönemin gecikmesi ile hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.
ipekercan evlendikten 2 ay sonra kaldim dusuk yaptim dusuk yaptiktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldim suan tam 7 aylik hamileyim kiz bebek bekliyoruz Allahin izniyle