Haticecebrail Zehraumut Allah razı olsun canım.Her namaz sonrası butun hamile kardeslerime ve hamile kalmak isteyip de kalamayanlara dua ediyorum Rabbim yardımcimiz olsun🤲🏻❤
ikramomm Zeynep-altntas57 bende ilkte o korkuları yaşadım o geçse bile sürekli telaş ediyorsun illa ki 🥰
uyanancirkiin Zehragniken evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım ilk gebeliğimde. İkincisinde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
Uysalfeyza Zehragniken evlendikten sonra 1 hafta sonra adet görüp üstüne hamile kaldım 🥰 Allah nasip ederse yılbaşında kuçağıma alıcam Cuma günü doğumum var
Dunyammf Zehragniken Ben evlendiğim günden beri bebek istedim tam karamsarlığa kapıldım kafaya takmayı bıraktım 7 ay sonra hamile kaldım☺️
bsr_ptrck 5 aylık evliyim 2 aylık hamileyim ilk 2 ay korunduk sadece çok şükür istediğimiz zaman nasip oldu☺️
Mikmikbuk Zehragniken 1 ay + 4 ay vazgeçtik + 3 ay = sonunda olmuş oldu, şükürler olsun. 2 yıllık evliydik
Pinar95 Zehragniken Zehragniken korunmayı bıraktıktan kısa süre sonra hamile kaldim. Ancak daha güzel haberi almadan Mart ayında düşük yaptım. 3 ay bekleyip tekrar doktor kontrolünde denemeye başladık ve bı 3 ay dahasonra Aralık ayında hamile kaldım. Şimdi 8+5 deyiz. :)
Burcu0625 Zehragniken ben iki ay korundum sonra bıraktık tam bir sene sonra beklemediğim anda oldu 5 haftalık şuan Allah’ın izniyle
Kvser Zehragniken 9 aylık evliyim martta 1 yıl olacak . İlk 3 ay korunduk . Korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala olmadı 🥺rabbim bu ay nasip eder inşallah 🤲🏻
Melisakrtl Kvser Korununca bir sure hamile kalamiyosun kuzum tanidigim bir abla var korunmayi biraktiktan 3.4 ay sonra hamile kalabildi bekle sende insallah hamile kalirsin :)
Hilemersoy Zehragniken renglim bittikten sonra ki ilk ilişkimizde korunmayi bıraktık ve 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 6 Eylül regl başlangıç tarihim 9 Ekim bebeğimi öğrendiğim tarih