eymeninannesi123 İlk evlendigimde ilk ay hemen olmasın diye beş altı ay kadar korunduk sonrasında üçüncü ay hamile kaldım iki ay neden olmadı diye hastaneye gittik üçüncü ay doktor iki üç günde bir ilişki yaşayın dedi daha yeni bir yıl oldu mu olmazsa gelin dedi sonra öyle dedikten sonraki ay iki günde bir şık ilişki ile oğluma hamile kaldım şimdi ise dört aylık evliyim iki kere ilişki ile adetten sonra dördüncü günü bı ilişki yaşadık sonrasın da 7 sinde ilişki yaşadık eşim şehir dışına gtti iki ilişki ile kızıma hamile kaldım 🤭
Dilarabat Zehragniken Benım eşimde sorun vardı eşim 1 sene vitamin ilaçları içti onun tedavisi bitince artık bana bakılacaktı doktorum önce rahim flimi çekilelim dedi rahim filmini çektirdikten hemen sonra hamile olduğumu öğrendim adetim gecikti 1 Sene uğraştık rabbim istiyen herkese nasip etsin tedavilerinizi olun asla pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin hiç beklemediğim bir anda oldu cok şükür rabbim isteyene nasip etsin
Cansumuratt Zehragniken evlendikten hemen sonra hamile kaldım düğünden 1 hafta sonra regl oldum ondan sonra bir daha olmadım🙂
Meri3220 Zehragniken evlendikten 2 ay sonra korunurken hamile kaldım düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım yine düşük yaptım yine 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür 18+5 haftalık çok şükür 🤗 Diyeceğim o ki benim gibi olan varsa isyan etmeyin Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🥰
332817 Zehragniken 2 buçuk yıllık evliyim, korunmayı bıraktıntan 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal gebelikten 4 ay sonra hamile kaldım. Şuan 6 aylık hamileyim🤰🏻♥️
Afro-dit Zehragniken 6 buçuk yıllık evliyim 3 sene sonra istedim korunmayı bıraktık 3.ayimda hamile olduğumu öğrendim şuan kızım 3 yaşına yaklaştı ben ikinci kızıma hamileyim
Haticecebrail 2 senelik evliyim evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim 7 haftalikken bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum şuan tekrardan hamileyim 8 hafta 4 günlük🙂pıhtılaşma sorunum olduğu için hergun 6.000 mg lik igne vuruyorum kendime bana dua edin olur mu bebegimi erkenden kaybetmek istemiyorum😔
Elifoz28 Haticecebrail ya aynı sorunu bende yaşıyorum çok kötü birsey heran birsey olucakmıs gibi geliyor gümde 1 mi vuruluyorsunuz iğneyi
[silindi] 4 senelik evliydim hamile kaldığımda, korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım🤰🏻🤰🏻Korunmayı bırakınca koşa koşa doktora gittim normal mi her şey diye zaten sonraki ay doktora gebelik testi pozitif çıkınca ilk kontrolde gittik 😉
Haticecebrail Zehraumut Allah razı olsun canım.Her namaz sonrası butun hamile kardeslerime ve hamile kalmak isteyip de kalamayanlara dua ediyorum Rabbim yardımcimiz olsun🤲🏻❤
Zeynep-altntas57 ikramomm ayyy bende kimyasal geçirdim korkuyorum tekrar aynı olur diye insallah bana da nasip olur
ikramomm Zeynep-altntas57 bende ilkte o korkuları yaşadım o geçse bile sürekli telaş ediyorsun illa ki 🥰