@Omay0707
Zezeada
İkinizin yorumuda aynıymış .
Ben şöyle anlatıyım , ilk hamile kaldım testte çıktı herkes ddi kese görülmeden hamileyim diyemezsin . Gittim kan verdim , keseyi kalbini duydum 1 aralıkta ilk defa burda hastane aradım herkes özele gidiyoruz devlet hastaneleri kötü burda gitme ddi , ağlayıp durdum . Ya kalbi durarsa ya bise varsa ben napcam nasıl doğurcam die ağlayıp durdum . Çıldırdım resmen , hergün eşimle kavga ettim . 3 aralıktada kaybetmişim . Elime ne geçti okuyup psikolojimi bozdum belkide o yüzden kaybettim . Simdi arkadaşlara destek oluyorum üzülene üzülme diyorum . Moreli bozuk olana teselli veriyorum . Benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye . Cünkü gerçekten hamile kalmakla iş bitmiyor kızlar 😢 instagramda birgebeningunlugu var takip edin . Ovulasyon testleri var kaliteli yumurta için ne yenir yazıyor. Uzun süre deneyip eğer olmuyorsa bi genetik bölümüne gidin . Ben çok araştırdım bebeğim neden öldü diye çok farklı bölümler buldum . Dahiliyeye gidin ordan hemotolojiye randevu isteyin kana baksınlar . Hormonlarınız orda çıkar bende gitcem . Belki benimde olmuycak bilmiyorum ama inşallah yazdıklarımda size yardımcı olurum 🤲🏻 İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz . Rabbim isteyen herkese annelik duygusu yaşatsın 🤲🏻 Benim miniğim 11 aralıkta benden alındı acısı bende çok taze . Rabbim insallah sizlere yaşatmaz 🤲🏻