zynpada UmutsuzPolyanna o kadar uzun zaman oldu ki dantelli don giymeyeli 😂 gözünü sevdiğim anane donu mis gibi aktı derdi yok koktu derdi yok 😂 yıka yıka giy
UmutsuzPolyanna Durubebegim aldım bi tane de siyah ve ya bu kırmızıdan gecelik alırım yeter sezeryan olacak ya 🥴🥴😅
Acemianne__ UmutsuzPolyanna 😂 ucuz pazar malı mı giysin aa bosver arada böyle olur o kadar kahrımızı çekti popolar
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Hahahah walla çok büyük kazık atmışlar 😂😂😂😂 babaanne donlarını 5 TL almayanı dövüyolae bizim burda 🤣🤣🤣🤣
zynpada UmutsuzPolyanna ayyy bak suwende yumuşacık lohusa gecelikleri vardı krem var ama 😂 kırmızı istersen o yok
Kubra112233 UmutsuzPolyanna hayırlı olsun 🧸 o kırmzıı picamalı gadın çıkış yaptı mı derler arkandan 😂😂
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Gelmeyi versin oda 😁😁😁 biliyor ki yılbaşı gecesi herkes herifiyle yannız geçirmek ister 😂😂😂
Oznurkk UmutsuzPolyanna bende suwenden aldım dokusu felan çok güzel. Bunu da gördüm bugün gerçekten fotoğraftan daha güzel. Sonrası için de düşünmek lazım bence almalısın 😍
UmutsuzPolyanna Oznurkk aynen ya oğlumda normal taşlıntuşlu lohusa takıma aldım kullanamadım bunu normalde giyerim🤭
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Senin koca benim kafadan😂😅😂😂 benim herif beni eve almaz p kadar parayı duysa 🤣🤣