UmutsuzPolyanna Kızlar sizce bu pijama ve sabahlığını alsam mı hastane için ? Çok rahat ama bilemedim çabuk yazın kabinde bekliyorum 🤣
UmutsuzPolyanna Beybisininannesi lavininannesii Acemianne__ Belacivciv Asibel SilaC iremss minikbebegim19 iki_tospik_annesii zynpada Merve_0109 Aldım valla 2 kiloda da yanlışlıkla 120 ₺ vermişim orada biraz içim yandı 😅😅 otobüste fark ettim 🤣🤣🤣
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna ben bunu canlı gördüm suwen güze marka ama desen nööggg Kız siyah var bide ona baksana yakaları paçaları çizgili ben onu aldım Anaaa herkes pijamayı al demiş ben beğenmedim valla 😂
zynpada UmutsuzPolyanna ayyy sorma o yüksek belli çanaşırların ikisi 79 liraydı. Dedim ki belki yarın indirime girer hele bir sepette dursun sabah bir kalktım ikisi 119 olmuş :(😂
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Ayyyyy 😳😳😳😳 kilotsuz dolaşırım gene o parayı vermem 🤣🤣🥲🥲 @Bebiscann
Acemianne__ UmutsuzPolyanna 😂 ucuz pazar malı mı giysin aa bosver arada böyle olur o kadar kahrımızı çekti popolar
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna ben gittiğimde pijama 400 TL den 200 e düşmüş hı hı dedim hahah yalan ya
UmutsuzPolyanna zynpada amaan mağazada yaşlı kadınlar bile kırmızı don bakıyorlar benşm içim geçmiş jdjdj😅🤣🤣
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Yılbaşı gecesine dai almak istiyordum ama kayanamm dedi size gelicez geri vazgeçtim 🥺🤣🤣
zynpada UmutsuzPolyanna o kadar uzun zaman oldu ki dantelli don giymeyeli 😂 gözünü sevdiğim anane donu mis gibi aktı derdi yok koktu derdi yok 😂 yıka yıka giy
Bebiscann iki_tospik_annesii hahhaa 🤣🤣🤣 kız ben o günü gidip pazardan tanesi 10 tl ye 5 adet aldım şimdilik sıkıntı yok 🤣🤣🤣