UmutsuzPolyanna Oznurkk aynen ya oğlumda normal taşlıntuşlu lohusa takıma aldım kullanamadım bunu normalde giyerim🤭
Oznurkk UmutsuzPolyanna tabi ki ya bende kırmızı aldım 🙈 eşimin anneannesine kalsa her şey beyaz olurmuş.nine hiç romantiklikten anlamıyor ya 😂
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Senin koca benim kafadan😂😅😂😂 benim herif beni eve almaz p kadar parayı duysa 🤣🤣
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Oooo kral sen işini erkenden hallediyorsun ksksksks Benim daha 19 aylık nerelere atam evladımı 😂😂öbür olunca işim hepten yaş 🤓🤓🤓
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna ben gittiğimde pijama 400 TL den 200 e düşmüş hı hı dedim hahah yalan ya
UmutsuzPolyanna minikbebegim19 aman hiç değilse pentiden iyi ya yırtık pijamayı indirimde diye satmaya çalışıyorlardı buradan önce ona uğramıştım
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna anaaagg bende pentiden iki pijama aldım birini 1 senedir giyiyorum aşırı aşığım. Diğeri de resmen 5xl oldu alt ve üstü 😂😂😂😂 yer bezi olmak için bekliyor kendisi o kadar para veriyoruz vallaa
UmutsuzPolyanna iki_tospik_annesii öbürü doğmadsn zorla da olsa uyku eğitimi ver kafaları biraz daha çalışınca hiç laf dinlemiyorlar
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Ah ah bacım Uyku hiç yok ki 19 aydır ne ettiysem düzene sokamadım bir Türlü 🙄🙄
UmutsuzPolyanna elfmoom he baktığımda aynı böyleydi bide aşko ben normalde de büyük bedenim o yüzden bedeni uyanı buldum mu kaçıramıyorum netten alışverişte çok zorlanıyorum
Bebegmbenm UmutsuzPolyanna alevli doğumlar yaparsın çok beğendim al bence 😁😁 ateşli bir doğum yakışır 🔥
UmutsuzPolyanna Bebegmbenm aldım aşkom valla ateşli mi olurum tombiş bi leopar mı olurum bilemiyorum djdj sırf rahat diye aldım 🤣😅