Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 anladım canısı rabbim sana sabır versin seni çok iyi anlıyorum maalesef bende o acıyı çektim çok zor allahım bebeğine şifa versin inşşşş kuzum 😞😔
AnnesiyimM53 Glstnlkmn63 anladım kuzum bnm herşey çok zor rabbim evladıyla sınamasın kimseyi heleki sağlık aklımız çıkıyo ki bişe olacak ona diye hiç büyüyemiyo hala minnacık ne olacak böyle bilmiyorum 🥺🥺😭😭
Minnoslarim AnnesiyimM53 öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğinize, benim yeğenim de öyle doğdu şu an 2 yaşında canavar gibi, tedaviyle hiçbir sorun kalmadı, içinizi ferah tutun 🙏
Minnoslarim AnnesiyimM53 pes sendromlu demişlerdi, doğdu 40 gün kuvezde kaldı çıktığı zaman bacakları alçıya alındı, sonrasında yatarken ters bot giydi şimdi çok sağlıklı çok şükür 😇
2405Sm AnnesiyimM53 canım bazı bebekler yavaş gelişir her bebek bir olmaz şimdi nasıl bebeğinin durumu kulaklar ı falan yada hareketleri
2405Sm AnnesiyimM53 düzelir canım o zaman bebişin hiç sıkıntı yapma doktorlar ne diyo gelişimi hakkında algısı iyiyse bence üzülme artık zamanla olur oda