2405Sm AnnesiyimM53 düzelir canım o zaman bebişin hiç sıkıntı yapma doktorlar ne diyo gelişimi hakkında algısı iyiyse bence üzülme artık zamanla olur oda
gizzzy35 Glstnlkmn63 Öncelikle başınız sağ olsun. Bende hidrosefaliyim doğuştan ama şantım var. Şuan 30 yaşındayım. Neden şant falan takılmadı acaba 😔 Yaranızı deşmek istemem sormak istedim. Benim engelim bile yok çok şükür.
Glstnlkmn63 gizzzy35 sağol canım Allah razı olsun ya onun sadece hidrosefali değildi başka hastalığı da vardı her iki el her iki ayak deformiteliydi ve ciğerleri gelişmemişti erken de doğdu dayanamadı vefat etti 😒
2405Sm AnnesiyimM53 maşallah canım o zaman kafana takma artık her halimize şükür inşaallah bak ne güzel en azından dertlerinin derman ı var Allahım dermansız dert vermesin zamanla herşey yoluna girecektir
gizzzy35 AnnesiyimM53 Ne sendromu var bilgi vermiyorlar mı? Yani anlamadım down değilse başka şeyse ne acaba?
AnnesiyimM53 gizzzy35 işte canım belli değil iki kromozomu da bozuk 16 ve 10 şuan bişe diyemiyorum diyorlar büyüdükçe olgular oturcakmış
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 iyi çok şükür canım 2 hafta önce ameliyat oldu şuan ayağı alçıda halen haftaya çarşamba alçı çıkacak ayakkabı sipariş ettik alçı çıktığı gibi ayakkabıyı giyicez canım benim