Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 darısı sizin başınıza inş canım lütfen güzel haberlerini bana verirsin canım 😘
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 valla hep düşünüyorum canım rabbim yardımcın olsun anlıyorum seni çok zor benim ilk bebeğimde de çok hastalığı vardı 😞
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 hayır canım hiç baktırmadık genetiğine 10 gün küveste yaşadı vefat etti 2 yıl 4 ay oldu canım öleli 😏
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 evet bu dünyadaki en zor acı evlat acısı 🥲Canım her iki ayak deformiteli kemiklerinde de sıkıntı vardı her iki el deformiteli ve başında su vardı hidrosefali kanında mikrop vardı kalbi delikti 🥲 çok hastaydı anlayacağın canım 😔
gizzzy35 Glstnlkmn63 Öncelikle başınız sağ olsun. Bende hidrosefaliyim doğuştan ama şantım var. Şuan 30 yaşındayım. Neden şant falan takılmadı acaba 😔 Yaranızı deşmek istemem sormak istedim. Benim engelim bile yok çok şükür.
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 işte yaşasaydı çok kötü olurdu kafası hep büyüyecekti bi yandan diyorum ölmeseydi ona çok zor bakardım kahrolurdum 😢 çok hastaydı seni çok iyi anlıyorum canım 😢
AnnesiyimM53 Glstnlkmn63 Allah razı olsun yaşamayan anlayamıyor ama o kadar kötüyüm ki hayattan soğumuş durumdayım kimseyle konuşasım yok 😭😭🥺🥺
Glstnlkmn63 AnnesiyimM53 üzülme canım seni anlıyorum yani bebeğin hakkında kötü şeyler mi söylüyorlar ? 🥺