_hamisanne inşallah yoksa çökecem
39 haftalık olanlar gelin sarılalım
Dlkbhr93 orda kalacak halleri yok ama bizi yoruyor
MoM173 belki Bi anda olur herkese bir. Olmuyor gelsinler de tek nasıl olursa
- Düzenlendi
38+6 haftalık olduk. Bugün muayenem vardı 2 cm açılmam var bebeğim de dönmüş ama kanalda henüz değil… Artık doğurmak istiyorum çok zor geçiyor son zamanlar 🤦🏻♀️🥺
Merveee__1990 yaa inşallah sabır diye diye Bi yerlerim çatladı 😭
Elifinannesi_ ya en azından dönmüş ne güzel açıklığında var ilerletmek için ugras sen biraz hızlanır belki
Elifinannesi11 Merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ama tık yok hurmaya başladım daha ne denesem bilmiyorum 🤣
Elifinannesi11 Bencede öyle olur meraklarından sanki faydaları olcakya
Elifinannesi11 ben çöktüm bile 😖
Elifinannesi11 İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canım sıcak suyla duşta iyiymiş
poyrazinannesi3547 ay korktum şuan bende 38+1 im ve hicbi belirtim yok yarın kontrol var doktor aceba sezeryan mi der ya. Yoksa biraz daha bekletir mi
39+3 doğuramıyoooommm🤦🏼♀️
Elifinannesi11 yaaa bizim de dün muayenemiz vardı. 38+5 olduk. Bebişimiz ters dönmüş. Şok olduk. Son dakika olacak iş mi bu şimdi 😊 Doktorumun verdiği hareketleri uyguluyorum ama artık bu haftadan sonra dönme ihtimali de az gibi 😔
Elifinannesi_ ahududu yaprağı çayı iç hareket duş
Merve123yak Valla devlet normal doğuma yönlendriyor anca bazı sebeplerle sezaryen yapıyorlar sancı açılma yoksa bekletirler bence inşallah sağlıkla kavuşalımda bebişlerimize
poyrazinannesi3547 denedim kuzum ya
bsr1 doğuruyorum diye okudum 😬😅😂hadi hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
Elifinannesi11 ay inşallah 🙏
Elifinannesi11 Valla canım o zaman beklemekten başka çare yok bklm ne zaman gelcek bebiş