poyrazinannesi3547 Elifinannesi11 olsun canım az kalmış Rabbim büyük gelie bugün yarın biraz daha sabır❤bende diyom son aylar ne zormuş Allah tüm hamilelere yardım etsin inşallah
Elifinannesi11 Beyzinur 3 hafta geride olması sorun teşkil ediyor mu eğer yanlış ölçimse bebek için sıkıntı fazla kalmış olur eğer adet tarihine göreyse başka doktora gözüktünmü
Beyzinur Elifinannesi11 30 haftada agir grip yasadim 3 kez o ay cocuk gelisim durmus cocugu etkilemis sonra devam etmis normalde 40 girdim adete gore ama cocuk ultrasonda37 gozukuyor doktorlar muayene fln etti cocukda sorun yok gayet iyi haftasi dolmamis ozmn dedi sancini bekle dediler eger cocukda su azligi kalp yavasligi ve hareket azligi olursa sezeryan dediler
Seymamsl Elifinannesi11 pilates topu üzerinde yaşamaya başladım benim kız hala yukarda bekliyor 15 dk sonra 40 olacaz hayırlısı bakalım
Aybam Elifinannesi11 39+3 hala yok biraz kasıklarım ağrıyor geceleri Adet ağrısı gibi sonrası geçiyor
FatmaB58 Elifinannesi11 00.00 itibariyle 39+4 olacağız 🍉 🤭🤲 çiçeğim gelmek istemiyordu 🤷😍🌺🤲 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏼
seymatpl 38+3üm. Bugün ilk kez çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım varmış. Bakalım ne zaman gelecek.. Bende sıkıldım doğsun artık istiyorum ama yılbaşından önce doğmasın yeni yıl çocuğu olsun 😅
Dlkbhr93 39 arti 3 oldu bu zamana kadar bekledi bari yılbaşında gelsin diorum ama hi yanımda dogsada rahatlasam diyor cunki artik sabredicek yerlerim tükendi 😥❣🥰😁
12gulenay21 Elifinannesi11 bu ahududu yaprağı çayını deneyen varmi acaba , bebege herhangi bir sıkıntı yaratıyormu . Ona göre bende alıp kullanmak istiyorum
Elifinannesi11 12gulenay21 hayır bir sıkıntı olmuyor gebe okulunda ebe söylemişti doktorum da tavsiye etti
poyrazinannesi3547 Elifinannesi11 bende bugün gttm salı ya da çarşamba günü alınır dedi perşembeye kalmaz dedi bakalım