FTMT Bende normalde nisan 11 ama sezeryann tarihi 2 hafta önce kadar hrsapladığım için ya martın son 29 30 u veya nisan 1 2 si. En azindan brn 39 a kadar beklemek istiyorum hagırlısı.
Momgirl16 FTMT yaa benimse sezeryan olcak herhalde ilk gebeliğim 1 Nisan en erken dedi doktorjm en gec 12 nisan
Momgirl16 Kubraylmaz50 cok geçmiş olsun oncelikle canim rabimin bir sinavi bu bize , zor günlerin ardında guzel gunler vardir elbbete insallaj evladinizla bu koty gunlerin acisini cikarticaksiniz 🤲🏻❤️
Fasulyeninannesi1 Momgirl16 evet sat 6 temmuz benim, su an 25+0 dayiz. Mart 21 - nisan 12 arasi dogum olur dedi doktorumuz 😁
Kelebekk-0307 Momgirl16 doktorunuz sezaryen olacağını nasıl anladı ki benim de 7 nisan görünüyor doğum ama doktora son kontrolde sorduğumda daha çok erken 36.haftada belli olur doğum şekli dedi su an şaşırdım okuyunca.
goksunaktas Benim de 24 Nisan tam 40. Haftam ama o kadar bekler mi bu kız bilemiyorum. Şimdiden bile tekmeleriyle can yakıyor 😀
Annekuzusu_0 Benimki 19 haftalık benimkine nisan sonu mayıs başı dedi ama sanmıyorum ya allah bilirde ben mayıs sonuna doğru falan gelir diyorum 🤣
ilkimmm 24+6 yız. Bana da 4 - 14 Nisan arası dedi. En fazla 14 Nisana kadar bekleyeceğiz hala gelmeye niyeti olmazsa suni sancı dedi, inşAllah suniye gerek kalmadan vaktinde gelir hayırlısıyla🙏🌸
Gamze1351 Bnmkide 27 Nisan bel ağrısı ve kaça ağrısı ile gecio şimdiden agirlastik diyebilirim sağlıkla gününde gelsin bebislerimiz ins 🤲
MeyraRana Elifekrem25 şuan tam 23 haftalığım proğram dada doktorun demesine göre 26 Nisan geç gelirse 5 mayısa kadar yolu var erken doğuma alınırsam sıkıntılarımdan martta girebilirmde.
Momgirl16 Kelebekk-0307 canim bu tercih meselesi ben normal doguma cesaret edemedigimden dolayi doktorum belirli bi tarih soledi ozmana ne olur bilemem ama ben kendimi riske atamam doktorumda nasil istersniz dedi tabiki oncelik normalden yana ama doktorum hastalrini strese sokmak istemior
Kelebekk-0307 Momgirl16 hmm anladim bende direkt doktor söyledi sandım ondan sordum hayirlisi neyse olsun hakkımızda inşallah tek nefeste gelir bebeisler 🥰