Ssultannnnn Momgirl16 20 nisan gorunuyor ama bakalim ne zaman gelecek bebis 😍 bu aralar bel agrisiyla bogusuyorum sizlerde de var mi bel agrisi🤦♀️
M-H-16 ayselcanbaz7878 Benimde 17 nisan gözüküyor bel agrıları başladı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah 😊
sansli_anne Miramm2601 detaylı ultrasona girince anlaşıldı canım maalesef ki rahim ağzı kısalığı varmış 2 haftadır ilaç kullanıyorum 1 gün hastane de yattım şimdi iyiyim ama her hafta doktor kontrolüne gidiyorum
Miramm2601 sansli_anne sağlıkla vakitlice gelir inşallah 🙏 ben de girdim detaylıya bişey demediler çok korkuyorum bende de olur mu diye ama ters giden bişey olsa söylerlerdi heralde dimi
Afro-dit Momgirl16 14 Nisan uygulamaya göre son doğum tarihi ama sezeryan olacagi için daha erken olabilir 🥰
Eylul4142 Momgirl16 bende 9 nisanda günüm doluyor sezeryan olursa dr 2 nisan dedi normale zorlıcam bakalım hayırlısı iki haftadır iflah olmayan mide yanmalarım var ara ara yalancı sancılar da geliyor 🥰
sheyda1991 22 Nisan inşallah 🙏🏻 Bol hareketli, tekmeli, bir köşeye toplanmalı günlerimize devam ediyoruz 😅
Mervepera Momgirl16 19 nisan uygulamaya göre ama 🤣🤣 Hazırlıklar devam ocakta odasi gelecek sonra perde hali ya girisirim diğer alışverişlerinde devam ederim ya Allah bismillah bitmiyor ama bitecek illaki🤣🤣🤣
mucizegebelik6 Mervepera ay siz erken başlamışsınız hazırlıklara odaya falan 😂 benimde 27 nisan ultrasona göre ama daha erken gelme durumu da var bilemeyiz. Odasını nerden aldın fikir olsun /)
Semanurelkun Uygulamaya göre 10 Nisan. Haftalar çok hızlı geçiyor ama sanki 3 ay geçmeyecek gibi😁 Çookkk hareketli bir kızçem var basen sakinleşsin diye elimi koyup konuşuyorum🤦🏻♀️🤰🏻
sansli_anne Miramm2601 söylerlerdi canım sakın moralini bozma hep yüksek tut ne gelirse Allahtan diyoruz yüreğine korku salındıkça Allaha sığın dua et inşallah güzel gecer sonuna kadar sağlıkla kucağına alırsın 🌸🙏🏻
Mervepera mucizegebelik6 erken başlamadım aslında çünkü anca ocak 3 4 hafta da gelecek kasımda sipariş etmiştim sonra dekorasyon işine giriscem çünkü hemen getirmiyorlar rahat rahatta perde hali sipariş ederim martta herseyi tamamlayacağız hazir bekliycem 🤣🤣 cilekten aldim canim