yigitegenin_annesi1 iki_tospik_annesii çookkk😩😍😍😘😘😘😘😘 sanki kimsesizim hayatıma minnoş biri katıldı yabancılık çekiyroum
asellmom yigitegenin_annesi1 ayy sensiz buralar çok sakin 😅😅 canım oğlunla güzel günlerin tadını çıkar biz hep buradayız zaten 🌸 benimde uykusuz gecelere daha 90 günüm var 🤪
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi1 Hikayeni telefonun not bölümüne yaz hem silinmez hemde kolay olur kopyala yapıştır sağlıklı olmuş ya biz ona bakıyoruz 😍
yigitegenin_annesi1 yyagmurrsenn eltim kayınvalidem yardımcı oluyorlar ben bebeğimle ilgileniyroun amagünfüzleir hrp uyıyor sorun orda emiyor
yyagmurrsenn yigitegenin_annesi1 valla Allah kolaylık versin zaten cok zor uyumayan bebek daha zor 🥲🤲🏻
Durubebegim yigitegenin_annesi1 canım hoş geldin sende çok özlenildin🥰 ve ben gördüğün gibi halen buralardayım ve doğurmayangillerleyim inşallah en Kisa zaman da bende doğurucam son 3 gün doktoruma ve uygulamaya göre bakalım neler beni bekliyor😅
yigitegenin_annesi1 Durubebegim uygulmada son 2 yi görüdkt3n sonra doğurdum allaj yardımcınnolsn tek sancıda inşlah 😘😘😘😘
Durubebegim yigitegenin_annesi1 aminnn lütfen dua edin bana kolay bir doğum inşallah lohusalısın duaların kabul olur🥰🤲