yigitegenin_annesi1 Bebiscann annemmdiyor senin bebekliğine benziyor😁😛😛😛kaşlar ben gerisi ortaya karişik kaynana bile karişmiş
Bebiscann yigitegenin_annesi1 kaşlar sense yandı bebe 🤣🤣 en çok korktuğum bebeler kaynanaya çekmesin valla Allahım sana binlerce kez şükürler olsun ne kadar şükür etsem az kaynanama çekmedi bebeler🤣🤣🤣
bebekveannesiii yigitegenin_annesi1 ben de seni özledim canım dört gözle içimize dönmeni bekliyorum canım benim bebiş nasıl, sen nasılsın çok merak ediyorum iyisinizdir inşallah 😍😍 her postta şu çirkin profilini görmeyi özledim,😂😂
yigitegenin_annesi1 bebekveannesiii 😂😂😂iyim aşkm oğlumda iyi yiğit aras babsı aras istedi anlaşamdık benden habersiz yiğit aras koymuş oğlumun adın😬ı🙃🥺🥺neyse bende yiğit derm hep toparlanaym döncem ben hapoy momsuz sizsiz yapamıyorum😄
Durubebegim yigitegenin_annesi1 aminnn lütfen dua edin bana kolay bir doğum inşallah lohusalısın duaların kabul olur🥰🤲
AlpAslanbabysmom yigitegenin_annesi1 bende özledim kız doğum hikayeni bekliyorum merakla 😘oğluşun nasıl uykusuz gecelere alışabildin mi bari 😅
yigitegenin_annesi1 AlpAslanbabysmom 3 gecedir 0 uyku😩🥺🥺🥺sersem oldm ☹️ ama düzen egricek inşlah gündüz bebişl3 berbar uyuyorum gece de ikimiz d nöbet tutuyruz😁😀
yigitegenin_annesi1 AlpAslanbabysmom hiakeym öyle uzun ve detaylı ki yazıyroumn yarıda kalıyor bebe bırkamıyor öylece kalıyor 😀😂
Busra2013 yigitegenin_annesi1 37 haftaya gırıdmı burda yırtıncm doguramıoö postu acıcam 7.24 kım acsa dıger hafta doguruo bende oyle yapcm😂allah analı babalı saglıklı bır sekılde buyutsun ınsallah 🥰🥰🥰🥰
yigitegenin_annesi1 Busra2013 amin saol gülüm 😍😘😘rvet ya kim o postu açsa iki güne doğuruyor ha bide ACTİVATİNG LABOR egzersiiz işe yarıyır bir iki güngeçmeden🙃 doğurusn
cahillesohbetikestim yigitegenin_annesi1 oyyy kurban olurum ben ona 🥰 sağsalim büyüsün inşallah canım biran önce gel buralar sensiz olmaz 🤣
yigitegenin_annesi1 cahillesohbetikestim yaa deme öyle 😍😘😘😘😘😘 tşk ederm 💕 💕 💕 cansms balms 40 ndan sonra gelirim 😂belki düzene girer şidmi perişanız ikimizde
AlpAslanbabysmom yigitegenin_annesi1 kiyamam ya 🤣🤣 herseferinde baştan başlama notlara yaz copy paste yaparsın 🤣🤣
dakpinar- yigitegenin_annesi1 aşkımmmm doğurmuşsunnn yaaa görmedim 🥺 Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah kuzumuza 🤲🏻❤️ Ben de çok özledim sizleri ❤️ Ben de cok yorgunum durmuyor Beril hanım durmuyor 🥺
mercimeginannesiiii yigitegenin_annesi1 Yaaaa maşallah 🧿 Bir kaç güne düzeninizi oturtmaya başlarsınız hiç dert etmeyin. Doğum hikayenizi de merakla bekliyorum. 🥰🤗☺️❤️
yigitegenin_annesi1 mercimeginannesiiii tşk ederm gülüm 💋😍💋😍gelecek doğum hikayesi yakında sinemalrda😂😀😂