Sunnyfunny busra_2332 Bu yazıyı bekliyormuş gibi sancı başladı bende aslında çok güzelmiş sakin sakin oturmak 😂 sabahtan beri sancı çekiyorum bakalım gelmeye niyeti var gibi 😅
busra_2332 Sunnyfunny ahahaha benimde göbeğim aşağıya inmiş ama hala sancı yok beklemedeyim 😅 Doğurursan haber ver kız 😂😂
Rabia55_ busra_2332 benim hicbi belirti olmadi nst icin 38.haftada kontrole gittim ve 5cm acik var dedi 6 saat sonra kucagimdaydi bebegim simdi 2.hamileligim insallah onuda saglicakla alirim kucagima ♥️
Sunnyfunny busra_2332 10 15 dklik ağrılar dışında bir şeyim yok benim Allah’ım bir avazda kurtarsin hepimizi 🤗
Rmzydmr Sezeryan olucagım için sanırım 1 hafta erken alınacak gelişimi de 1 hafta önden gidiyormuş acaba 1 hafta daha erken alma durumu olurmu 28+3 olduk
busra_2332 Rmzydmr o birazda bebeğin keyfine bağlı canım 🥰 benimkininde gelişimi öndeydi doktorumuz 38de gelir demişti 5 gün geçti daha bi belirti yok. Son zamanlarda gelişimi normale dönüyor yavaş yavaş.
busra_2332 Ece003 ben 99a düştüğüm günü hatırlıyorum 🥰 herkes 99 post’u açıyordu dedim ben açmicam tekli rakama düştüğümde açıcam inşallah. Zaman geçmiyo gibi geliyodu ama şimdi 8 kaldı asıl bu 8 gün geçmiyor 😂😂
Syda01 busra_2332 birden böyle Vajinama baski yapıyor belime de ağrı giriyor önce hareket edemiyorum sonra biraz yürüyünce geciyor