Sunnyfunny busra_2332 Son 7 ne sancı ne açıklık ne şu ne nişan herhalde içimden çıkmaya niyeti yok kızımın 😂
canoz-21 busra_2332 Bir şey hissettiğimde acaba mı diye seviniyorum ama devamı gelmiyor. Gece sağ kasığıma bir ağrı girdi ama yine devamı gelmedi. Bir tarafım çok pozitif bir şekilde beklerken bir tarafımda acaba gelmeyecek mi sorusu var 😶
canoz-21 busra_2332 40′ı geçmeyi istemiyorum doktorumda istemiyor. İnşallah bebeğim de istemez🙈 4 gün içinde gelir sağlıkla👼🏻
Sunnyfunny busra_2332 Bu yazıyı bekliyormuş gibi sancı başladı bende aslında çok güzelmiş sakin sakin oturmak 😂 sabahtan beri sancı çekiyorum bakalım gelmeye niyeti var gibi 😅
Elifinannesi_ Bizimde son 11 🥺 belim sırtım ağrıyor sanki regl oluyorum hiçbir farkı yok baya kasıklarım ağrıyor. Ara ara sancılar yokluyor… korkuyorum
ArelinAnnesi01 Elifinannesi_ aynı bende o durumdayım geceden beri ama tam bir belirti yok hemende doktora gitmek istemiyorum salı günü nst var umarım muayene diye gider doğurur gelirim 🤭
Elifinannesi_ ArelinAnnesi01 Bende muayene diye gider doğururum inşallah gece uyku yok sanki regl oluyorum ama bişey yok heryerim ağrıyor 1-2 haftadır da böyleyim 🤦🏻♀️ Ne yapacağımı şaşırdım
Kdk busra_2332 ben 😁 su da nişan da gelmedi direk doğum sancım geldi ama kızım kanala inemediği için zorunlu sezaryen oldu😄
Kdk busra_2332 tekmelerini hiç hissetmediğim için hastaneye gitmiştim. Nstde sancım çok çıkmıştı ama onu da henüz hissetmiyordum. Sancı çok olduğu için hareket hissedemediğimi söylemişlerdi. Zaten birkaç saat sonra sancıları hissetmeye başlamıştım😁
busra_2332 Kdk @canoz-21 @2tospikannesii RumeysaNur34 valla benimki gümbür gümbür tekmeliyor bu böyle hareket ettikçe diyorum heralde daha oralarda kalıcı 😂
RumeysaNur34 busra_2332 benim kızı 16 haftada hissettim o gündrn bu yana kıpır kıpır maşallah durmuyor uyutmuyor 😅😇