busra_2332 celik-sumeyye16 her yerde doğum belirtisi olarak geçiyor ama ben bunları 2 haftadır çekiyorum kasık ağrılarınıda 1 aydır. Şiddeti ve giriş sıklığı önemliymiş sancı olarak sayılması için
busra_2332 Sunnyfunny anaaa ayy cidden hahaha bu postu mu beklemiş bebiş. Hayırlı olsun canım, Rabbim hayırlı uzun ömürler versn 🥰🥰 nasılsın bebiş nasıl?
Dilanalp Sunnyfunny kaç kilo doğdu canım iri bi bebek demiştin 37 de benimde öyle merak ettim bide normalmi
Sunnyfunny busra_2332 busra_2332 Allah razı olsun ☺️ dikiş ağrısı dışında ben çok iyiyim kızımin da maşallahı var ablaları 3820 doğdu 🥰 normal doğum
Sunnyfunny Dilanalp 3820 ama çatım uygun olduğu için bir iki kesi ile atlattım yoksa sezeryan deniliyordu canım
busra_2332 Rmzydmr sezeryanı genelde 37-38de falan yapıyolar 34-36da tarih vermeye başlıyo doktorlar genelde. Sen kaçıncı haftadasın canım
busra_2332 Livakaya29 çok şükür bi hafta ilerde normalde ama hala bel ağrım dışında bi belirtim yok bekliyoruz işte 😅 seninkinin cinsiyeti neydi? 🥰