iclal Eliftuba ne güzel notlar almışsınız. Ben de takip ediyorum ama bunlarıb hiçbirini okumadım, görmedim 🙈
ysmmnk Eliftuba çok güzel çok yararlı bi post olmuş teşekkürler, hemen ekran görüntüsü aldım henüz 21 haftalığım ama nasılsa lazım olacak :)
UluElif Eliftuba ss alacağım doğum sırasında aklıma gelirse hepsini uygulayacağım inşallah 😍 çok yararlı paylaşım olmuş ellerinize sağlık 😘
Mesude112 Eliftuba daha 17+3 üm ama sizinle aynı şeyleri düşünüyorum 😍 öğrendikçe korku azalıyor çok güzel yazmışsınız
Fatimaylmz Eliftuba tam istediğim öneriler hepimizin ihtiyacı olduğu çok teşekkürler 👍 yanlız bişi sorcaktm özel hastaneden verirler mi o pilates topunu evdekini mi goturmeliyiz?
deletedmom503 Eliftuba bilgiler super olmus nefes konusunda ozellikle umarim ise yarar...devamini bekliyoruz😙
Nisasah -Hipnozla doğum eğitiminde öğrendiğim kadarıyla öncelikle sancı değil kasılma olarak kendi algımızı değiştirmeliyiz. Bebeğimizin bize kavuşma çabaları sayesinde yaşanıyor bu kasılmalar. Acı,sancı olarak isimlendiren öncelikle bizim algılarımız ve beynimiz o yüzden telkinlerle bunu başarabiliriz evelAllah💪 -Kasılma anlarında, bebeğimize kavuşma anımızı düşünmek çok rahatlatıcı olacaktır inş. -Doğum başladığını nişan gelmesi yahut suyun gelmesinden anlayabiliriz ancak suya çok dikkat etmek gerekiyor su yeşilse kaka yapmış olma ihtimali var bebeğin bu yüzden hemen hastaneye gitmek gerekiyor. Farklı renkte değilse evde sancıların sıklaşması beklenmeli,ılık duş alınmalı, aperatif şeyler atıştırılmalı. Beş dakikada bir ritmik sancılara düşünce hastaneye gidilmesi en uygunuymuş. -Doğum başladığında Böğürtlen çayı, Meryem ana otu çayı içilebilir. - Lavanta kokusunun ağrı dindirici özelliğe sahip olduğu söyleniyor bir keseyle birlkte kuru lavanta alınıp koklanabilir. -Merdiven çıkılması açılmaya çok yardımcı oluyormuş.
despina234 Arkadaşlar hepinize teşekkürler 😊 doğuma daha çok var ama normal doğumu çok isteyen biri olarak bu bilgiler çok işime yarayacak 😍💜
Melisa07 Bu platformda uzun süredir varım gebeliğimin başından beri. Okuduğum ve gördüğüm en iyi post.! Tebrik ediyorum bilgilendiren arkadaşlarımı. Çok şükür kaynana sorunları başlığı görmekten midemiz kalkmıştı bu çok faydalı ve iyi oldu. Hepsini kaydettim. Teşekkürler