Dmllale Biyo_logg ahh ne güzel genelde 40 haftada flan doğum yaptıklarını duyuyorum bende çok yürüyim o zaman 😅
Biyo_logg Dmllale Ben bir de merdiven çok çıkmaya çalıştım asansörü hiç kullanmıyordum Fazla harekette iyi değil demek . Gerçi şükür yinede erken doğuma girmez ama anne karnında ne kadar kalsa kâr 😌🤗
mustafaninidili Dmllale Valla ilki karnımda kilo alması durdu diye 37+1 de sezaryenle aldılar. İkinci içinde 40 haftayı doldurmaya gerek yok çünkü zorunlu sezaryen dediler bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙
Haydi Dmllale bizde oğlumla 20+3 gün olduk şükür verene 2.hamileliğim ve 14 haftadan itibaren hareketini hissediyorum 💙
xxxbrtg 20+4 nasipse kızım olucak beklenen doğum 10 mayıs bir oğlum var oğlum 38. haftada normal dogdu bakalim kızım 40 haftayı doldurcak mı😊😇 hepimiz saglikla sihhatle kavuşalım insaAllah bebeklerimize 🤲🌹
Dmllale xxxbrtg amin inşAllah canım. Benimde oğlum olacak inşAllah🤲 Erkekler 40 haftayı geçer diyorlar ama bakalım😀 Doğumum 14 mayıs 40 haftaya göre söyledi doktorum bakalım mayıs bebesi mi nisan bebesi mi olacak😅
annelikyolculugu2875 Dmllale 20 olmasakta 19+2yiz bizde teyzesi bizde mayıs bebeği olacagız insallah🥰💕
Dmllale annelikyolculugu2875 ayy yavrum ya maşAllah Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah canım🤲 Cinsiyeti belli mi
Gaye001 Dmllale bizde 18 haftalığız mayıss 29 40 haftamızı doldurmuş oluyoruz Mayıs da doğumum inşallah benimde kızım acele etmezse ❤️🥰
Dmllale Gaye001 mayıs ayı erkek bebek ayı diye düşünüyordum hiç mayıs kız bebeklerine rastlamamıştım ne kadar çokmuşsunuz😅 Benimde 14 mayıs 40 haftaya göre bakalım kısmet🥰 Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşAllah 🤲💙💗