Dmllale Korkularla, endişelerle yolu yarıladık şükür an itibari ile havuç 🥕 Bebeğimle yola devam edeceğiz Rabbimin izni ile.. Varmı aynı haftada olduğum mayıs anneleri..💙
deletedmom87894 Dmllale ben canım🥰bizde havucu doğum Mayıs 8 gözüküyor☺️Zaman su gibi vallahi hemen geçmiş😭
Biyo_logg Dmllale bende 21. Hafta muz oldum ikinci gebelik mayıs 10 gözüküyor doğum ve kızımı bekliyorum 🤗
Aysem- Dmllale Benimde 12 mayıs olarak gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beta arttımı kese gözüktümü derken şimdi minik minik kıpırtılarını hissediyorum. İsteyen herkese nasip olsun inş🦋🦋
Dmllale deletedmom87894 benimde 14 mayıs çok hızlı geçiyor bir anda çabucak oğluma kavuşmak istiyorum. Sonra ona yeterli olacak mıyım korkuları. Umarım evlatlarımızı iyi yetiştirebiliriz sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşAllah🤲💙
Tucerdal Bizde 20+4 😍😍 heyecan ve merakla yarısı gitti hayırlısıyla kucağımızaa alalım bebişlerimizi canım 💐❤
deletedmom87894 Dmllale inşallah canım sizinde i oğlunuz olcak😍benimde erkek mayıs anneleri çoğunluğu erkekmiş🧿
Dmllale Hermoniegranger ilk defa kız mayıs annesi duydum sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah canım benimde 14 Mayıs bakalım hayırlısı 🤲💙🥰
Dmllale Biyo_logg ya ne güzel🥰 gelecek hafta hangi meyve olacağımı öğrenmiş oldum😀 Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim canım🥰🤲
Dmllale Aysem- gerçekten öyle aynı şeyleri yaşadım bende 2 gündür minik minik hissediyorum💙 Sanırım bu korkular hiç bir zaman geçmeyecek. Sağlıklı sıhatli olsunlarda. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere inşAllah🤲💙
Dmllale mustafaninidili yaa ne güzel erkek bebekler haftasına göre biraz geç doğuyor diyorlar doğrumu 😅 Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşAllah canım🤲💙
Biyo_logg Dmllale bende gelecek hafta ne olacağımı merak ediyorum benm haftalar cuma günleri doluyor 😂 sağlıcakla gelsin kuzularımız 😍
Biyo_logg Dmllale ben oğluma hamileydim tam 39. Haftada doğdu 40 ı görmedik ama suç benimdi galiba aşırı yürüyodum yani öyle bir iki saat değil kafası hep baskı yapıyodu suç benim 😂
mustafaninidili Dmllale Valla ilki karnımda kilo alması durdu diye 37+1 de sezaryenle aldılar. İkinci içinde 40 haftayı doldurmaya gerek yok çünkü zorunlu sezaryen dediler bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙
Dmllale Biyo_logg inşAllah canım benim Cumartesi günleri değişiyor meyeler sebzeler😀 Kopya çekmek için takipteyim bundan sonra seni😅😅🥰
Dmllale Biyo_logg ahh ne güzel genelde 40 haftada flan doğum yaptıklarını duyuyorum bende çok yürüyim o zaman 😅