yas37 Dmllale 20.haftamda yolun yarısı dendiğini dün gibi hatırlıyorum🤗 27 olduk bile. Sağlıkla gelsinler yaşasınlar
Dmllale yas37 ya bana günler geçmiyor gibi geliyor düşününce yarıladım ama ne biliyim değişik duygular içerisindeyim hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem ilk kez anne olacağım Rabbim izin verirse korkularım var işte🥲🤲🥰
Dmllale Gaye001 mayıs ayı erkek bebek ayı diye düşünüyordum hiç mayıs kız bebeklerine rastlamamıştım ne kadar çokmuşsunuz😅 Benimde 14 mayıs 40 haftaya göre bakalım kısmet🥰 Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşAllah 🤲💙💗
yas37 Dmllale Yalnız değilsin🤗 Ben dahil aramızda ilk anneliğini yaşayacak çok kadın var. Akışına bırakmak lazım. Bebeğini dinlemek gerekiyormuş ve aradaki bağı güçlü tutmak. Şunun bunun dediği ile olunmuyor iyi anne. Her çocuk farklı❤️
papatya56 18+5 mayıs 22 gözüküyo serklajlıyım 40 haftaya kadar beklemez nisan sonu mayıs başı gibi dogum olur
Drya55 Dmllale bende 20+2 deyim oğlum olacak inşallah 17 haftalıkken gittiğimde ultrason kağıdında ilk defa terimler vardı tahmini doğum tarihi 31 Nisan olarak gösteriyor acaba her defasında değişiyor mu o tarih
Dmllale Drya55 aramızda iki gün var doktor 14 mayıs dedi bana uygulama da 14 mayıs diyor sezeryan falan mı düşünüyor doktorunuz acaba
Gul1903 Bende 19 hafta 4 olduk bugün aynıyız hemen hemen çok heyecanlıyım bir oğlum var 1 buçuk yaşında bu kız 🤗
Drya55 Dmllale sezeryan düşünüyorum ama dahaca doktorla bunu konuşmadık hiç daha erken olduğu için sadece ultrasonda 2 hafta önden gidiyor demişti belki ilerledikçe haftasında olursa tarihte değişir bilemiyorum bende ilk gebeligim olduğu için