Nazkin EbruOdaba merhaba benim göbek önden gidiyor 18+4 de 242 gramdi boyu 19 du simdi 20+3 olduk şukur 2 kilo almişim ve iki hafta sora randevum inşallah buyumustur yavrum 💙🙏🏻👼🏻
Bskrt melegim_34 sertlik hissediyorm sol tarafımda doktor biraz erken çıkmış yukarı dedi Hareket gibi bşy hissettm sanki geceleri 2 defa ama emin olamıyorm
edaomereymen MelikeHayrunnisa sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah ben kuruyemis muz hergün yedim cnm düzenli olarak bide kahvaltimi hep cok guzel yaptım haftada üç günde sade soda içtim baska bisi yok.
Asya_2402 Burcu16 ben 26. Haftanın başında gittim 808 gr dı ve haftası ile tam uyumlu demişti doktorum ama üzüldüğüm şu bebeğim önceki muayenelerde hep 1-2 hafta önden gidiyordu.bide geçen burda bir post okudum 27. Haftada bebek 1500 gr demiş biri inanamadım kendimi çok suçladım bakamıyorum ben bu bebeğe diye hamile kafası işte takıyor insan :(
Burcu16 Asya_2402 canım o bayanda bi sıkıntı var hamilelik şekeri gibi çünkü haftasına göre çok önde buda bi sıkıntı normalde 27. Hafta da 900 gram ile 1 kilo olması lazım benim durum bi tık daha üzücü bence sen çok idealsin neye üzülüyorsun
Nily Rumif yerim o doktoru:) Ben ilk olarak kalp atisini dinliyorum sonra suyuna bakiyor sonra hemen kilosu ve durus pozisyonu siraliyorum arka arkaya Herseyi sor nedemek o yani. Babasinin hayrinami yapuyor sanki
Rumif Nily yeminle doktorlara soru sormaya korkar oldum bana da hep tersi denk geliyor azar işitiyorum bakalim bu salı eşimle gideceğim insallah onun cesareti ile sorarım
Asya_2402 Burcu16 1-2 hafta önde giderken normal haftasına geldi ona takıldım iyi bakamadım mı diye diyorum ya hamilelik çok farklı bir psikoloji sağlıklı düşünemiyor insan.Sizin minik neden zayıf kalıyor bu dönemde istifra ve kilo kaybı da çok iyi değil sanki takip ettiriyor musunuz sebebini ?