Rumif Nily yeminle doktorlara soru sormaya korkar oldum bana da hep tersi denk geliyor azar işitiyorum bakalim bu salı eşimle gideceğim insallah onun cesareti ile sorarım
Muhammedamine Mervekrgl 17 haftalık 20 cm olurmu ya ilk defa duydum internete de baktım olurmu diye yok öyle bişey sizinki 20-21 hafta uyumlu çıktı o zaman 17 hafta değil
Bskrt Muhammedamine ben bugn acile gittm 15+0 16 cm 135 gr dedi 17. Haftada 20 cm olabilir bence bazen 1 hafta önden gidiyor bebekler
Mervekrgl Muhammedamine benimki zaten 18 haftayla uyumluydu boyu. Ama baş çevresi karın çevresi falan 17 haftalık
Bskrt melegim_34 sertlik hissediyorm sol tarafımda doktor biraz erken çıkmış yukarı dedi Hareket gibi bşy hissettm sanki geceleri 2 defa ama emin olamıyorm
Asya_2402 Burcu16 1-2 hafta önde giderken normal haftasına geldi ona takıldım iyi bakamadım mı diye diyorum ya hamilelik çok farklı bir psikoloji sağlıklı düşünemiyor insan.Sizin minik neden zayıf kalıyor bu dönemde istifra ve kilo kaybı da çok iyi değil sanki takip ettiriyor musunuz sebebini ?
Burcu16 Asya_2402 rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın benim bbebegim geç döllenmeden dolayı 1 hafta geride kan idrar herşey normal çıkıyor daha devam ederse doktorum dahiliyeye gönderecek bakalım hepimize bol sağlık ve şifa versin rabbim 🙏🏻
Muhammedamine Bskrt canım ben 19 oldum benimki 17 cm haftasıyla uyumlu ise arkadaşın ki önde çıkmış olmalı diyorum bende farkındaysan
Bskrt melegim_34 ben özellikle yürürken çok hissediyorm, cantam falan değdiğinde acıyor Hatta bugn biraz yürüdm çok ağrım oldu acile gittm, fazla yukarı çıkmış sennki o yüzden ağrı yapıyor dedi
Bskrt Muhammedamine 21le uyumlu 17 olamaz yok öylr bşy diyorsunuz Banu çiftçinin uygulamasında bile 20 cö gösteriyor 17. Haftada Belki sizin kısa olabilir boyu her bebeğin gelişimi aynı değil. Ya da doktor kısa ölçüyordı
Muhammedamine Bskrt ne alaka sizinki kısadır diyosun bi doktor sizin takip ettiğiniz banu hanım mı ben internetten baktım diyorum sen neye göre senin bebeğin kısa diyorsun sen de aç bi bak arkadaşım interneti 17. Haftada bu boy varmı hafta hafta gelişimde
Bskrt Muhammedamine allahm ya 🙄🙄 tamam siznki 2 metre olsunda susun Olamaz falan diyorsunuz insanlar yalan atıyormuş gibi Doktor ne söylediyse herkes onu yazıyor
Merveemervee 14+6 da 10 cmdi ve gram söylemedi 17 cmleri 150 gramları görünce tırstım normal dedi doktorum ama geriden mi geliyor bebişim