Mugecim EbruOdaba 24+1’de 30 cm 630gr😊 iki gün önceydi randevumuz ♥️ Normal haftasıyla uyumlu gidiyoruz herkese sağlıklı,kolay hamilelikler 🙋🏻♀️😘
Tomrisinizi Sema166 hic takmayin kafaniza arkadasimin kizi iki kilo dogdu simdi 5 aylik bacaklari bogum bogum 😍
MelikeHayrunnisa edaomereymen maşallah ne güzel kilo almış bebiş😊Nasıl beslendin canım ne yiyip içiyorsun🤗benimde 20+2 haftaya gidicem kontrole inşallah
Muhammedamine Rumif banada ilk 17 de söyledi ondan önce bende merak etmyordum zaten bir problem olsa mutlaka söyler di
Sema166 sudamlasi Ah canım genelde hep öyle yapıyodum da ultrasonda sadece kiloya baktım sonra doktor aldı ultrasonu göremedim ama 34 haftada 47 cm di şimdi 35+2 uzamıştır muhtemelen 1,2 cm daha ☺️
deletedmom204 EbruOdaba haha bi somon ekmek diyordu benim kocaam 😂😂😂 21+4 simdi 450grm iki somon ekmek kadar 😂😂😂
edaomereymen MelikeHayrunnisa sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah ben kuruyemis muz hergün yedim cnm düzenli olarak bide kahvaltimi hep cok guzel yaptım haftada üç günde sade soda içtim baska bisi yok.