suedattncu Geçen gece yarısı kalktım yarım çay bardağı turşu suyu içtim O an nasıl iyi geldi anlatamam size 😂
Burcusenkoc 3265 Ayva 😍😅 daha da çıkmamıştı eylül ekim ayı gibi sonra bir ağaçtan bulduk olmamış şekilde o bile çok güzel geldi 😂
Minigim1360 3265 zeytinyagli sarma ve yeşil soğan koktu burnuma yemedim ertesi gece rüyamda gördüm sonra eşim yarım saat arama sonucu buldu ama o ilk yedigimdeki tadı size anlatamam😀 13 haftalik olacağız bakalim cinsiyet ne oglumdada şeftali asermistim
Eda0007 3265 şu BİM’lerde satılan link içecek var ya eskilerin onun vişnelisini aşerdim.eşim bir sürü alıp geliyordu ahahahah vizyonsuzluğa bakın 😂😂
Asiye02 kahvesever__ sadece içinde çemen tozu denilen baharat yok canım arasında bi fark yok. Cemenin kokusu daha ağır ve baskın. Ama verdiğim tarife sarimsak da koyarsan tadi aynı oluyo hemen hemen.
bet_kilic42 Hafize27 ben çok severim normalde bütün et ürünlerini ve sakatatı ama şuan nerde görsem Allah affetsin tiksiniyorum
Asiye02 kahvesever__ tamam iste ayni şey koy canim dene agzi kapakli cam bi kapda dolapda bi ay duruyo😍
Haticecebrail Vallah bu iki gündür ekmegé salca sürüp yiyiyorum burda yazarken bile agzimin suyu akiyor👌🏻😂
Nurdu Çilek karpuz salata sebze yemekleri 🥰 ilk gebeliğimde bulgur yemekleri ve turşu aşerdim bu gebeliğimde hiç aklıma gelmeyecek çileğe bile aşerdim aşkla yiyorum 🤲🥰
Bsryldzdmr kahvesever__ Yiyecek gönderimi yasak olmasa ben size kargo ile gönderirdim gerçekten ama yasak sanırım doğru mu biliyorum ?
kahvesever__ Bsryldzdmr çok teşekkür ederim böyle birşeyi düşünmeniz bille yeterli allah razı olsun sizden yasak evet