Kubraatess 3265 aşersek ne olucak söylüyoruz söylediğimizle kalıyoruz… 3 gündür fırın sütlaç istiyor canım hala alıcak
MukoT 3265 bambu çekti canin ya 😂😂 pandalar yiyordu videoda 😂😂😂 sonra gittim salatalik tursusunu yedim 😂😂
kahvesever__ Bsryldzdmr çok teşekkür ederim böyle birşeyi düşünmeniz bille yeterli allah razı olsun sizden yasak evet
Bsryldzdmr kahvesever__ Keşke bir imkan olsa ve ulaştırabilmek.. Allah cümlemizden razı olsun inşallah 🙏
Aysenurderesoy İlk hamileliğimde turp aşermiştim o sırada da zamanı değilmiş bir kaç aya bulmuştuk. Şimdi de çağla turşusu aşerdim sadece ama daha önce yemiştim yemediğim bir şeyi aşermiş oldum. 😹
Merakliiiannneee Sigara içmem hiçte içmedim canım sigara çekti vede arabalara binip indiğim zaman deli gibi benzin koklamak istiyor um . Şuan bile ağzımın suyunu akıtıyor
Esraaaa_ 3265 aşerme sayılır mı bilmiyorum gebeliğimi daha bugün öğrendim ama dün canım çok acaip kuru yemiş istedi özellikle badem 😊
2105_iyiki ben inanmazdım aşermeye pek ki öyle iştahlı biride degilimdir pek ama oluyormuş patatesli pişi sonra tatar böregi aşerdim
Penyezelif 3265 kar aseriyorum İstanbul’da da yağmadı mübarek yiyeyim TV de falan görünce içim gidiyo buzla kapatıyorm arayı 😁😁
ilaydaonurgencturk Duvardan dökülen alçı konusu konuşulurken benimde aklıma mevlana şekeri geldi bi anda yeme hissiyatım oluşmuştu😄
Defneismam @“Ozgebhb” Ozgebhb Ozgebhb bende ilk simit istedim aniden burnuma koktu deli gibi yemek istiyor insan aş erince
Ozgebhb Defneismam ben bulgaristandaydım o an istediğinde bide orda da yoktu 😅 ekmeği susamlayıp fırına atmıştım simit niyetine yemiştim 🥲🤣😂
Yazgul-2022 Adiyaman usulu tarhana ve erik oturdum agladim esim noldu diyince canim tarhana ve erik cekti dedim bunun icinmi agliyon dedi daha cok agladim ,tarhana aldi ama erik mevsimi deyil diye erik tursusu getirdi , yuzum yiyince guldu🤗😉
Aylin_16 3265 İlk oğlumda karpuz-kayısı-nektarin-lahmacun İkinci oğlumda limon Şuan tahmini kız diyor doktorum turşu-ciğer şiş-midye-çiğ köfte aşerdim 😬kızım urfalı olcak sanırım 😅