Busradogann Ben çiğköfte böyle bol ekşi ekşi hep istedim turşu bidonla kucağımda gezdim hep kızın olcak dediler ama erkek 😅
bet_kilic42 İlk olarak ananas kestane bide buğday kaburgası şimdi de el yapımı etli çiğ köfte çok çekiyor canım tatlı yiyemiyorum midemi bulandırıyor çok fazla limon tüketiyorum bide şalgam 😃😃
Busradogann bet_kilic42 çiğköfteyi etli yemeyin bence benim Dr öyle demişti bebek için tehlikeli oluyormuş
eceturan 3265 hhahahaa bi tek bende var saniyordum. Yalniz degilmisim 😀 nasil yenicez acaba o psikolojiyi
ikibebekannesi35 esmer3 Ben kiraz aşeriyırum vücudumda ne eksik olabilir? Hamilelik esnasında testlerim yapıldı tüm vitamin değerlerim,kalsiyum,magnezyum tam çıktı bence sizin hocanız fena sallayıp hamileliği hafife almış 😂
esmer3 ikibebekannesi35 kirazı hamile olmadan önce canın çekmiyor muydu ya da kiraz aşerdiğinde şekerini ölçtürdün mü? koskoca profesörü de hafife alacak değiliz yani her şeyi hamileliğe bağlamaya meraklıyız millet olarak🤣
Busradogann Ben Bursa’da ailem İstanbul’da yaşıyor annem çalışıyor bende burda aserdigim şeyleri kayinvalidemden istiyorum o da uğraşıyor yapıyor sağolsun ama yiyemiyorum değişik kokuyor yemekleri en sevdiğim yemeği bile o yapınca yiyemiyorum. Kendi aileniz yakininizdaysa çok şanslısınız 😕
Evin_nantu Busradogann Maalesef benimde ailem benden uzakta kayınvalidem yemek yapmasını dahi bilmiyor o yüzden aileme gidince bir şeyler aşermek istiyorum 😊
bet_kilic42 Busradogann zararlıysa yemem ama yine de el yapımı olsa fena olmaz hazır çiğköfteyi düşününce bile midem bulanıyor 😏
Hafize27 İlk defa bugün kuru dolma aşerdim tadınıda bilmiyorum hiç yemedim ama nasıl gözümün önünden gitmedi görüntüsü illa bu akşam yicem kaç kişiye sordum yok komşunun ananesinde varmış patlıcan getirdi eşimde kuru biber aldı yaptım yedim çok rahatladım Ama et yiyemiyorum hele kıyma görüntüsü maf oluyorum bulantıdan
bet_kilic42 Hafize27 13 haftalık gebeyim hamile olduğumu öğrendigimden beri çok faydalı olduğu halde tavuk kırmızı et balık bende tüketemiyorum 😔
Gulgul0 Ben karpuz aşerdim resmen agzımdan sular akarcasına. 😄 Sonra eşim gitti gezip bulmuş bir koca tabak yedim. Dolapta hala duruyor yüzüne bile bakmıyorum şimdi 😁
Busradogann bet_kilic42 bende suşi midye çok severim ama Dr bana kesinlikle çığ hicbisey yeme dedi çiğköfte de dahil dedi ev yapimi da olsa kıyma var sonuçta tabi siz bilirsiniz yine 😊
Tugbaa2937 3265 taze fasulye ve fırından yeni çıkmış çıtır ekmek bide ne görsem şuanda tadına bakmak istiyorum. Yani 1 kaşık bile olsa yemem lazım aklımda kalıyor yoksa 🙈